Deniz Akkaya, köpek balıklarıyla yüzdü

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan Florya’daki İstanbul Akvaryum’da gerçekleşen etkinlikte ünlü manken Deniz Akkaya, köpek balıkları ile birlikte yüzdü.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan Florya 'daki İstanbul Akvaryum 'da gerçekleşen etkinlikte ünlü manken Deniz Akkaya, köpek balıkları ile birlikte yüzdü. Ünlü manken, 'Herkese bu deneyimi yaşamalı ' dedi.

İstanbul Akvaryum'da dalış keyfi Deniz Akkaya ile başladı. Akkaya, köpekbalıklarının beslenme saatinin hemen öncesinde akvaryumda dalış yaptı. Akkaya, köpekbalıkları ile birlikte yaklaşık yüz elli farklı türde bin beş yüz canlı ile aynı suda yüzdü.

Gazetecilere yaşadığı heyecanı anlatan Akkaya, 'Benimle birlikte İstanbul Akvaryum'da artık herkesin dalabileceği bir sistem başlatılıyor. Sertifikası olan kişilerin burada dalarak çeşitli deniz canlılarını görebilme şansı olacak. Bunları normal şartlarda istanbul egede görebieğiniz canlılar değiller. Dün bir deneme dalışı gerçekleştirdik. Şu an yeniden dalmayı büyük bir heyecanla bekliyorum ' dedi. Ünlü manken yaptığı dalış sonrasında da 'Harikaydı orası bir cennet gibi. Tüm ziyaretçilere bu deneyimi yaşamalarını tavsiye edyorum ' ifadelerini kullandı.

İstanbul Akvaryum 'da yirminin üzerinde farklı türde köpekbalığı yaşıyor. Her biri dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan köpekbalıklarını aynı anda gözlemlemek ve onlarla aynı suda yüzmek isteyenler rezervasyon yaptırarak bu keyfi yaşayabiliyor.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.