'Hazal Kaya beni çok kırdı'

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinde Çağatay Ulusoy’un annesini canlandıran Ahu Sungur, geçen sezon dizinin başrol oyuncusu olan Hazal Kaya'ya çok kırgın olduğunu belirterek, "Hazal'ın hayranları twitter'da bize hakaretler ediyor" dedi.

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinde Çağatay Ulusoy 'un annesini canlandıran Ahu Sungur, geçen sezon dizinin başrol oyuncusu olan Hazal Kaya'ya çok kırgın olduğunu belirterek, 'Hazal'ın hayranları twitter'da bize hakaretler ediyor ' dedi.

Ünlü oyuncu Ahu Sungur, katıldığı bir televizyon programın canlı yayınında eski rol arkadaşı Hazal Kaya'ya olan kırgınlığını dile getirdi.

Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılması olay olan Hazal Kaya'nın hayranları twitter'da başta Ayşegül Çidamlı olmak üzere dizi oyuncularına büyük tepkiler göstermişlerdi.

'HAZAL 8 YIL SONRA İNŞALLAH HAYATA BAŞKA PENCEREDEN BAKAR '


Hazal Kaya ile bir daha konuşmadığını söyleyen Sungur, 'Ona kırgınım. Bu da beni ilgilendiren bir şey. Bunu onun yüzünede söyledim. O yüzden çok rahatım, çok huzruluyum. Ben Hazal'ı severim, bunu da içten söylüyorum. Hazal çok akıllıdır, zekidir. İnşallah bir 8-9 sene sonra hayata başka bir pencereden bakacak ' diye konuştu.

Kaya'ya neden kırgın olduğunu ise anlatmak istemeyen Ahu Sundur, 'Ben bu işe başladığımda ilk sezon gözlerimin içine bakarak oynayan Hazal'ı çok sevmiştim. hazal benim için hep öyle ilk tanıştığımdaki gibi kalsın ' dedi.

DizideFeriha'nın halası Hatice'yi oynayan Ayşegül Çidamlı'nın daha önce twiterda Hazal Kaya'nın sette sürekli mutsuz olduğu, agresif tavırlar sergilediği, senaryoyu ve parayı beğenmediği, sürekli gideceğim gideceğim diye yapımı manevi olarak birazda çörttiğinden bahsettiğinin anımsatılması üzerine de Sundur şunları söyledi:

'HAZAL İŞİN ASLININ ANLATMADI, HAYRANLARI BİZE HAKARET ETTİ '

'Ayşegül Çidamlı hiç bir zaman durduk yere Hazal şöyledir, Ahmet böyledi, Mehmet şöyledir diye yazmadı. Bir saldırı oldu ve bu saldırı iki aydır var zaten. Belkide bizim en büyük kırgınlığımızın nedeni bu. Yani Hazal çıkıp sevenlerine, arkadaşlar durun, sakin olun burada kimseye saldırılacak bir durum yok. Ben kendi özgür iredemle karar verdim başka bir yere gittim ve orada çok mutluyum demiş olsaydı bu saldırılar olmayacaktı. Çünkü insanlar bize 2 aydır şöyle saldırıyor. 'Sizin arkadaşınız işten çıkartıldı ya da ona söylenmemiş bu işin devam edeceği. Yarı yolda bırakıldı ve siz nasıl bir ekipsiniz ki arkadaşınızı savunmadınız, işe devam ettiniz.' Ben size en kibar cümleleri söylküyorum. Çok ağır hakaretler var. '
BEYAZ GAZETE