Ertem Şener'den Yüksel Aytuğ'a 'Trophy Türk' cevabı

Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener, yeni televizyon programı Trophy Türk'ü eleştiren Yüksel Aytuğ’a canlı yayında cevap verdi.

Yüksel Aytuğ, Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında TV'8 yayınlanan Trophy Türk programını eleştirerek programın işkenceye dönüştüğünü yazmıştı. Ünlü televizyon eleştirmeni ayrıca programın sunucusu olan spor yorumcusu Ertem Şener'e de değinerek 'En çok da Ertem Şener'e üzüldüm. İkinci kez kariyerini heba etmek üzere' ifadelerini kullanmıştı.

'45 GÜNLÜK BEBEĞİMİ BIRAKIP GİTTİM'
İşte Yüksel Aytuğ'un bu açıklamalarına Ertem Şener'den cevap geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüzyüze programına katılan Ertem Şener, Yüksel Aytuğ 'un çok erken davrandığı söyledi. Bu yarışmayı para için kabul etmediğini ve 45 günlük bebeğini bırakarak gittiğini belirterek sözlerine başlayan Ertem Şener, Trophy Türk yarışmasının arkasında duracağını söyledi.

'KEŞKE BİR KAÇ HAFTA BEKLESEYDİ'
'Ben Yüksel Ağabeyi çok seviyorum. Bende emeği olan bir insan. Keşke birkaç hafta bekleseydi' diyerek devam eden Şener, 'İlk defa seyrettiğiniz bir program hakkında bu kadar ön yargılı olamazsınız' ifadelerini kullandı. Yapılan eleştirinin ağır olduğunu ifade eden Şener, 'Trophy Türk henüz bir bebek. Emekleme döneminde bile değil. Emekleyecek sonra yürümeyecek koşacak' diye ekledi.