Ünlü oyuncuya nişanlısı öyle bir evlenme teklifi yapmış ki...

Oyuncu Sinem Öztürk, canlı yayında nişanlısının kendisine nasıl bir evlilik teklifinde bulunduğunu anlattı. Öztürk'ün o anı anlatışı "Yok böyle evlilik teklifi" dedirtti.

Oyuncu Sinem Öztürk, canlı yayında nişanlısının kendisine nasıl bir evlilik teklifinde bulunduğunu anlattı. Öztürk'ün o anı anlatışı 'Yok böyle evlilik teklifi ' dedirtti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk olan Oyuncu Sinem Öztürk, hayatındaki en önemli anı canlı yayında anlattı.

'Nişanlımın bana evlenme teklif ettiği an benim için çok önemliydi ' diyen güzel oyuncu o anı şöyle anlattı:

'Yemek yiyorduk bir tekne bize yanaştı. 'Bu geceki talihli çiftimiz sizsiniz. Bir tur atabilir miyiz?' dediler. Tekneye bindik, 10 dakika gittik. Ben Allah Allah nereye gidiyoruz, neden bizi tekneye bindirdiler diye paranoya oldum. O zamanlarda Arka Sıradakiler dizindeoynuyordum zaten. Sonra Sezen Aksu'nun hoşgeldin şarkısı çalmaya başladı, benim en sevdiğim şarkı. Ve sonra da köprüde Sinem benimle evlenir misin? yazdı. Derken teknenin içinden 35 arkadaşım çıktı. Herkes biliyormuş meğer, 1 aydır saklamışlar benden. '
BEYAZ GAZETE