Kaya Çilingiroğlu canlı yayında itiraf etti

İşadamı Kaya Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar'la evli olduğu dönemde yaşadığı 'Q kızı' olayının iş kazası olduğunu söyledi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüzyüze programının bugünkü ilk konuğu bir dönem Hülya Avşar'la evli olan iş adamı Kaya Çilingiroğlu oldu. Türkiye'nin en güzel kadınları arasında gösterilen Hülya Avşar'la olan evlikleri ve boşanma süreci hakkında konuşan Çilingiroğlu bir de itirafta bulundu.

'CEKETİMİ ALIP ÇIKTIM'
Hülya Avşar'la evlilik anlaşmalarının olmadığını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, 'Hülya Avşar'dan ayrılırken ceketimi alıp çıktım. Evlilik anlaşmamız yoktu. O'na ait olan O'nun bana ait olan benimdi. Para için beraber olmadık. Aramızda öyle bir konu hiç geçmedi' dedi.

'Q KIZI İŞ KAZASIYDI'
Kenen Erçetingöz'ün 'Türkiye'nin en güzel kadınıyla beraber olurken O'ndan çok daha varoş kızlarla birlikte olmak nasıl bir duygu?' sorusuna 'Benin varoş kızlarla beraber olmamı nereden çıkardın' cevabını verdi. Erçetingöz'ün 'Q kızı ' olayını hatırlatması üzerine ise Kaya Çilingiroğlu, 'Q kızı bir iş kazasıydı' itirafında bulundu. Her erkeğin başına gelebilecek bir durum yaşadığını belirten Çilingiroğlu, 'Ben de yaptım inkar etmiyorum' dedi.

'SADETTİN DOĞRU İNSANDI'

Programın ilerleyen dakikalarında Sadettin Saran ile eski eşi Hülya Avşar'ın ilişkilerini devam ettirmelerini sitediğini belirten Çilingiroğlu, 'Hülya'nın tercih edeceği insanın doğru bir insan olması gerekiyordu. Bence Sadettin doğru bir insandı ama yapamadılar ve ayrıldılar' şeklinde konuştu.