Ebru Akel yüzünden 'Sıcak' filminin suyu çıktı

Ünlü oyuncu ve televizyoncu Cem Özer, "Sıcak" filminde sıkılarak oynadığını ifade ederek, "Sıcak filmi uzundu çünkü Abdullah Oğuz Ebru Akel'e aşık oldu" dedi. "Fazladan Ebru'ya döndüğümüz 5'er saniyeleri kesse film 20 dakika daha kısa olurdu" diyen Özer, "Abdullah çok mıncıkladı filmin suyu çıktı" ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu ve televizyoncu Cem Özer, 'Sıcak ' filminde sıkılarak oynadığını ifade ederek, 'Sıcak filmi uzundu çünkü Abdullah Oğuz Ebru Akel'e aşık oldu ' dedi. 'Fazladan Ebru'ya döndüğümüz 5'er saniyeleri kesse film 20 dakika daha kısa olurdu ' diyen Özer, 'Abdullah çok mıncıkladı filmin suyu çıktı ' ifadesini kullandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı Tan'ın sunduğu Ebruli programının bugünkü konuğu başarılı oyuncu ve televizyoncu Cem Özer'di. En Son 'Sıcak ' filmiyle gündeme gelen Cem Özer, film hakkında samimi itiraflarda bulundu.

'Sıcak filminde itiraf edeyim çok sıkılarak oynadım ' diyen Özer, 'Orada Abdullah (Oğuz) 'ın yüzüne de söyledim, filmi çok uzun tuttu. Çünkü Abdullah Oğuz Ebru Akel'e aşık oldu. Aşık olunca plan burada bitiyor, bittikten Sonra biz tekrar Ebru'ya dönüyoruz. Fazladan Ebru'ya döndüğümüz 5'er saniyeleri kesse film 20 dakika daha kısa olurdu. Ebru'ya aşık olduğu için senaryonun aslını kaydırdı ' şeklinde konuştu.

'ABDULLAH FİLMİ ÇOK MINCIKLADI SUYU ÇIKTI '

Özel şöyle devam etti:

'Çok doğal çünkü aşık oldu kadına, ona çalışmak istiyor. Bende öyleyimdir. Ama baştaki senaryo her gün elden geçiyordu, gitti senaryo. Apo'ya da dedim ki 'Bak suyunu çıkarmak nereden gelir biliyor musun; kıymayı köfte yaparken fazla mıncıklarsan suyu çıkar ve kuru bir köfte olur. Hafif mıncıklayacaksın, çok mıncıkladın suyu çıktı ve kuru oldu dedim. Abdullah iyi bir film çıkartamadı. '

'YAPIMCILARIN AKILLARINA GELMİYORUM '

Bunun üzerine söze gren Ebru Şallı, 'Kuru oldu belki ama ben hayranlıkla seni izledim. Bir oyuncunun verebileceği her şey vardı orada ve Son derece sıcak bambaşkaydı. Sürekli sinama yapmalısın ' dedi.

Cem Özer de buna karşılık sitemini dile getirdi. 'Bence de ama yapımcıların akıllarına gelmiyorum bir türlü ' ifadesini kullanan Özer, 'Beni her filmden Sonra yeniden keşfediyorlar. Çok şahane oyuncuymuş diye hatırlıyorlar ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE