Çağla Şıkel: 'Ben boyumla bugünlere geldim'

Eski manken Çağla Şıkel jüri olduğu Bugün Ne Giysem? yarışmasında, "Ben boyumla bugünlere geldim" deyince, ünlü modacı Hakan Akkaya'nın diline düştü. Akkaya Şıkel'e, "Demek ki boy var akıllı yok. Budala" dedi.

Eski manken Çağla Şıkel jüri olduğu Bugün Ne Giysem? yarışmasında, 'Ben boyumla bugünlere geldim ' deyince, ünlü modacı Hakan Akkaya'nın diline düştü. Akkaya Şıkel'e, 'Demek ki boy var akıllı yok. Budala ' dedi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem? yarışmasının bugünkü bölümüne Çağla Şıkel'in bu sözü ve onu tiye alan Hakan Akkaya damgasını vurdu. Şıkel yaptığı açıklamayla kendi kendini rezil etti.

Programda 'Türkiye'nin en şık kadınını ben ve meleklerim aramaya devam ediyoruz ' diye anons yapan Akkaya jüri arkadaşlarına, 'Birbirinden güzel, birbirinden asil ve birbirinden genç arkadaşlarımla ' sözleriyle iltifatlar yağdırdı.

Genelde Akkaya ile atışmalarıyla gündeme gelen Çağla Şıkel bu sözler karşısında şaşırarak 'Hayırdır? ' diye sordu.

Hakan Akkaya, 'Ekranlarınızdan parlıyor, fışkırıyor gibi duruyoruz ' deyince Şıkel, 'Senin fışkırdığın kesin. 3 metrekare alnınla ' diyerek ünlü modacıya sataştı.

Bunun üzerine Akkaya, 'Allah'tan alnım üç metre, sen avatar ' diye çıkıştı.

'ÇAĞLA'DA BOY VAR AKIL YOK '


Buna karşılık Çağla Şıkel, 'Çok şükür canım ben bu boyum sayesinde bugünlere geldim ' şeklinde konuştu.

'Sadece boyunla mı geldin? ' diyerek gülen ünlü modacı, 'Demek ki boy var akıllı yok. Budala. Kendi tuzağına kendin düştün ' dedi.

Bu sözler karşısında bozulduğu gözlenen Çağla Şıkel, elindekini Akkaya'ya fırlattı. BEYAZ GAZETE