Erol Köse etek giyecek mi?

TRT Eurovision için Can Bonomo'yu seçti. Erol Köse şimdi ne diyecek?

TRT uzun tartışmaların ardından Eurovision'da Türkiye'yi Can Bonomo'nun temsil etmesine karar verdi. Bonomo Eurovision'a özel bir şarkı besteleyecek.

Eurovision için Kıraç, Atiye, Sıla ve Hande Yener'in adı geçmişti. TRT yönetimi ters köşe yaparak, Eurovision için son dönemde özellikle klipleriyle adından söz ettiren Can Bonomo'yu seçti.

KÖSE: KIRAÇ GİTMEZSE ETEK GİYECEĞİM

Kıraç'ın Eurovision'da Türkiye'yi temsil edeceğini ilk olarak twitter'da yapımcı Erol Köse iddia etmiş ve "Kıraç gidecek. Gitmezse etek giyeceğim" demişti.

TRT'nin Eurovision'a Can Bonomo'yu yollayacağının medyada yer almasının hemen ardından başta Twitter olmak üzere sosyal medyada Erol Köse'ye bu iddiası hatırlatıldı.

İşte onlardan bazıları:


acimasiztweet Acımasız

Eurovision'a Kıraç gitmezse etek giyer dolaşırım diyen Erol Köse'ye, Mango'da %50 ye varan indirim olduğunu hatırlatmak istiyorum...

Erol Köse şimdi ya etek giyecek ya dansöz kıyafeti; yani ya sözünde duracak ya da kıvıracak. #ErolKoseEtekGiy

Erol Köse, Eurovision'a Kıraç gidecek, gitmezse etek giyerim demişti, sırf bu ani değişikliğinden dolayı TRT'yi kutlarım.

canisikilangenc Helin Yasak Gerci etek giyerek kendini cezalandiracagini dusunuyorsan Twitter alemi sonuna kadar arkanda #ErolKoseEtekGiy

seytanbcc Şeytan (bcc) Eurovision'a Kıraç gitmezse etek giyer dolaşırım diyen Erol Köse, şimdi tam zamanı. #ErolKoseEtekGiy

banutryk Banu Tiryaki ee o zaman bekliyoruz #ErolKoseEtekGiy :))