Engin Altan Düzyatan: 'Çok parasız kaldım'

Son zamanlarda başarılı oyunculuğuyla isminden fazlasıyla söz ettiren Engin Altan Düzyatan, çok parasız kaldığı zamanlar olduğunu açıkladı..

Reyting savaşlarının son sürat devam ettiği oyunculuk sektöründe oynayacağı rolleri itinayla seçen oyuncu "Parasız kaldığım zamanlar da bile oynadığım her işi seçtim. Hiçbir şey tesadüf değildi" diye konuştu. 10 sene önce oyunculuk kariyerine başladığını belirten yetenekli oyuncu, Bu piyasaya 10 yıldır iş yapıyorum. Parasız kaldığım için kumbaramdan bir liraları çıkarıp harcadığım zamanlar oldu" diye konuştu.

İYİ BİR DÖNEM YAŞIYORUM

Genelde alçak gönüllü biri olduğunu söyleyen Düzyatan, "Oyunculuktan başka bir iş bilmiyorum. Bu yüzden şanstan çok ben hep işimi en iyi şekilde yaptım. Ezber yapmadan sete gitmedim ya da sette kimseye saygısızlık yapmadım. Bu da size bir sonraki işin kapısını açıyor. Farkındayım iyi bir dönem yaşıyorum" dedi.

KİMSENİN BİLMEDİĞİ YÖNÜ

Son dizisinde bir mimarı canlandıracak olan Engin Altan Düzyatan, hiç bilinmeyen yönünü ortaya çıkardı. Kılıçlara ve kurukafalara oldukça düşkün olduğunu vurgulayan oyuncu, evinin kurukafa biblolarla dolu olduğunu belirtirken, "Kılıç işlerine meraklıyımdır. Hem kılıç hem de kuru kafa koleksiyonum var. Kılıcın en iyisi milyon dolara kadar gidiyor. Benimkiler çok pahalı değil ama çok özel parçalar. Onları alıp bileylerim. Her insanın bir hobisi var benimkide bunlar" şeklinde konuştu.

AYRILIK YOK

Bu aralar davetlere yalnız katılan oyuncu Düzyatan, sevgilisi Özge Özpirinçci ile ayrılık haberlerini de yalanladı. Yetenekli oyuncu, "Ayrıldığımızı yazanların olması çok normal ancak ikimizin de şuan farklı şehirlerde dizi çekimleri var. Bu Bursa-İstanbul arasındaki mesafeyi büyütmüyoruz" dedi.