Onların kaderleri ölümle yazıldı

İbrahim Tatlıses, Azer Bülbül ve Kıvırcık Ali....

Kaderleri ölümle yazılan bu 3 sanatçı İbrahim Tatlıses'in o dönem ATV ekranlarında yayınlanan "İbo Show" programında yıllar önce bir araya geldi. Türküler söylendi, şarkılar söylendi, düetler yapıldı. İşte o program hafızalara damgasını vurdu. Ne olduysa o programdan sonra oldu.

O programda olan sanatçıların kaderi adeta ölümle yazıldı. Azer Bülbül ve Kıvırcık Ali ölümün soğuk nefesiyle karşılaşırken, İbrahim Tatlıses ölümün soğuk nefesini hissetti ancak son anda yaşama tutunmayı başardı.

Onların kaderleri ölümle yazıldı

Kıvırcık Ali:

'Kıvırcık Ali' olarak bilinen Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in (42) Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

İbrahim Tatlıses:
14 Mart gece yarısı, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV binasından çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğradı. Arabasına bindikten kısa bir süre başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen Tatlıses, ölümden son anda döndü. Tatlıses uğradığı silahlı saldırıdan uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra tedavisine halen devam ediyor.

Azer Bülbül:

Antalya'da 20 gündür sahne alan fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül, menajeri tarafından kaldığı otel odasında ölü bulundu.

BEYAZ GAZETE