Show TV'nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K seyircisiyle buluştu

Azra Akın, dün yayınlanan ilk bölümde; “Yağmur Yağar Taş Üstüne” isimli türküyü seslendirdi.

Show TV’nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K seyircisiyle buluştu. Müzikal ağırlıklı olan dizide özel bir üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi’nde yaşanan olaylar anlatılıyor. Dizinin başrol oyuncularından Azra Akın, dün yayınlanan ilk bölümde; “Yağmur Yağar Taş Üstüne” isimli türküyü seslendirdi. Güzelliğiyle milyonları kendine hayran bırakan Azra Akın, sesinin güzelliğiyle de seyirciden tam not aldı.

“YAĞMUR YAĞAR TAŞ ÜSTÜNE”

Yapimciliğini Plato Film’in üstlendiği M.U.C.K.’da, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini yetiştiren bir öğretmeni canlandıran Azra Akın, sesinin güzelliğiyle herkesi büyüledi. ‘Yok Böyle Dans’ isimli yarışmada sergilediğii yeteneginden sonra anonim bir halk türküsünü de başarıyla yorumlayan Azra Akın, hem dansıyla hem de sesiyle iddialı olduğunu gösterniş oldu. ‘Yağmur yağar taş üstüne’ isimli parçayı piyano başında seslendiren Azra Akın, dizinin ilerleyen bölümlerinde yine sesiyle seyircileri kendisine hayran bırakacak.

Dizi oyuncularından Haluk Piyes drama hocasını oynarken Bedük, aykırı sinema öğretmenine hayat verecek. Murat Serezli ise fakültenin dekanı rolünde. Hale Caneroğlu ise sanat tarihi hocasını canlandırıyor. Okulun sesi olarak da ünlü DJ Bay J rol alıyor.

Yılın gençlik dizisi M.U.C.K Perşembe akşamları saat 20.00’de Show TV’de…