Levent Kırca ve Ali Poyrazoğlu barıştı!

UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin düzenlediği yardım balosuna katılan ünlü sanatçı Müjdat Gezen, uzun zamandır kavgalı olan Levent Kırca ve Ali Poyrazoğlu'nu barıştırdığını açıkladı.

Birbirlerine küsen iki tiyatrocuyu barıştırmak yine bir tiyatrocuya düştü. Ünlü sanatçı Müjdat Gezen, uzun zamandır kavgalı olan Levent Kırca ve Ali Poyrazoğlu'nu barıştırdı.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Prof. Talat Halman'ın ev sahipliğini yaptığı yardım balosuna katılan Gezen, gazetecilerin ilgisini üzerine topladı. Gezen'e, Levent Kırca ile Ali Poyrazoğlu'nun küslüğü soruldu. Müjdat Gezen, "Ben onları barıştırdım. İkisi de Türk tiyatrosunun duayenlerinden. Aralarında küslük olmaz" dedi. "Alişan ve Çağla Şıkel de küs" diyen gazeteciye Gezen'in yanıtı, "Yarın da onları barıştırayım" oldu.

Bu arada Gezen bir müzikal hazırlığında olduğunu söylerken, "Erkek oyuncumuz Selami Şahin olacak. Ancak kadın oyuncumuzun adını şimdilik veremiyorum. Çok önemli bir isim o da. Müzikalin adı, 24. 24 saatte yaşanan olayların konu edildiği bir müzikal olacak. Fazla detay veremeyeceğim, zaten iş bitince hepinize açıklayacağız" dedi.

KIVANÇ'IN SAATİ 2 BİN TL'YE SATILDI
Gecede Zülfü Livaneli sahne aldı. Amii Stewart, Rahmi Koç, Zeynel Abiden Erdem, Başaran Ulusoy, Azize Taylan, Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal ve Kıvanç Tatlıtuğ'un da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Davette bir de açık artırma yapıldı. Burada Kıvanç Tatlıtuğ'un saati 2 bin TL'ye satılırken, Müjdat Gezen'in saati ise 6 bin 500 TL'ye alıcı buldu.