Keremcem, Kültür Üniversitesinde proje konusu oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları bölümü öğrencileri, dönem bitirme projeleri için Keremcem'i seçti.

İletişim Stratejileri dersleri için birçok proje içinden Keremcem’i seçen ve kapsamlı bir araştırma yaparak, bu doğrultuda çeşitli stratejiler geliştiren öğrenciler, proje final sunumlarını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.
Final projesini, öğretim görevlisi Berna Sağlam Naipoğlu ve Keremcem’e büyük bir profesyonellikle sundular.

Sunumda Keremcem’i kurumsal bir marka olarak inceleme altına alan öğrenciler, Keremcem markasına farklı değerler katacakları konusunda bir yıllık bir çalışma planının nasıl olması gerektiğini, bir iletişim danışmanlığı firması gibi gerçekleştirdiler.

Sunumdan sonra duygularını dile getiren Keremcem, öğrencilerin, birçok marka içinden kendisini seçtikleri için gurur duyduğunu söyledi. Bu faydalı çalışma ve harcadıkları emek için öğrencilere tek tek teşekkür etti. ‘’ Ben Uluslararası İlişkiler okudum. Şu an o yıllara döndüm. Sizin kadar bende heyecanlandım, dedi. Aslında kız arkadaşlar daha çalışkandı. Bizleri kayırır, yardım ederlerdi. Onları da sevgiyle anıyorum bu fırsatla diye ekledi.”

Son derece güzel geçen sunum sonrası öğrencilerle sohbet edip, istekleri üzerine hatıra fotoğrafı çektirdi.

Keremcem, Kültür Üniversitesinde proje konusu oldu