Bülent Ersoy son noktayı Beyaz Tv'de koydu

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan (BEYAZ MANŞET) programına telefon ile bağlanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Deniz Gezmiş ve Adnan Menderes ile ilğili yapmış olduğu konuşmalara açıklık getirirerek son noktayı Beyaz Tv ekranında koydu.

Prgoramın sunuculuğunu Beyaz Tv Programlar Müdürü Tayyar Işıksaçan ve Gazeteci Ayşe Aral'ın konuğu MGD Onursal Başkanı ve Güneş Gazetesi magazin müdürü Nürettin Soydan oldu . Magazin gündemini değelendiren usta gazetecilere telefon ile bağlanan Bülent Ersoy , ''Ben Deniz Gezmiş'in arkadaşıyım demedim. Bir vesile ile tanıştım ve kendisiyle bir yerde gazoz içtik ne yani gazoz içemem mi ?

Sanki meşhur olma yolunda yeni bir sanatçıyımda, haftalardır konuşan konuşana ben kimseyle resim çektirmeyi sevmem kimsenin yanına gidip yılışık yılışık durmam aksine kaçıyorum herkez görmek istediği yerden bakıyor, Bekliyorlar ki Bülent Ersoy ile Deniz Gezmiş ne için gazoz içtiler ne için orada beraberdiler aralardında bir şeymi vardı, bu tek cümleyi bekliyorlar.

Ben Deniz Gezmiş'e ve Adnan Menderes'e son derece saygılı hayranlığı olan biriyim. Adnan Menderes'e hiç bir zaman şarkı söylemedim ve hiç bir tanışıklığım yoktur. Allah rahmet eylesin idama karşıyım sonuna kadarda karşı olacağım. Programda Nürettin Soydan'ı uyaran Ersoy; Nürettin, Beyaz Tv namuslu bir kanal çok saygı duyuyorum ben burdayım dikkat et adap dışı konuşma seni dışarıya atarlar diyerek şaka yaptı.

DARBECİ PAŞA'YA DAVA AÇIYORUM
12 eylül döneminde 8 yıl boyunca, beni yasaklayan darbeci Kenan Evren'le ilgili yeni bir yargılama dönemi başladı. Yaşar Kemal'le birlikte bende kendisine dava açaçağız, o günkü yasaklar kimseye yarar sağlamadı bakın ben yine şarkılarımı söylüyorum ve hayranlarımla birlikteyim. Ben Allah'tan korkan birisiyim alkışsız yaşamayam, hayranlarım benim "bebeğim" darbeciler ise adalete ve halka hesap veriyor ben niçin Süleyman Demirel ve Nazmiye Demirel hakkında konuşmuyorum onlar iyi siyasetçilerdir" dedi.