Oyuncu Elif Tayhan İddialı Konuştu

Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk'in hayatını konu alan projenin başrol oyuncusu Elif Tayhan, 2012 için iddialı konuştu.

Tayhan, "2012'de çok güzel sinema, dizi ve sunuculuk teklifleri alıyorum. 2012, benim ve oynayacağım projelerin yılı olacak" dedi.

TRT'de yayınlanmak üzere çekilen, Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk'in hayatı konu alan projenin başrol oyuncusu Elif Tayhan, fotoğraf sanatçısı Hakan Yavuz'un objektifine poz verdi. Çekimlerle ilgili konuşan Tayhan, "Sabah 09.00'da başladığımız profesyonel fotoğraf çekimlerimiz, gece 24.00'e kadar sürdü. Çok önemli tarihi yerlerimizden biri olan Yerebatan Sarnıcı'nda da fotoğraf çekimleri gerçekleştirdik. İçimize sinen bir fotoğraf çekimi oldu. Bu fotoğrafların bana ve yeni yapacağımprojelere uğur getireceğini düşünüyorum. Yakında yer alacağım gerek dizi gerekse sunuculuk projelerinin bilgileri sizlerle paylaşacağım" diye konuştu.

Özel bir kanalda yayınlanacak olan bir reality şov programında sunuculuk yapmaya hazırlanan Tayhan, ''2012'de çok güzel sinema, dizi ve sunuculuk teklifleri alıyorum. Şuanda daha önce de bir projede çalıştığım yapımcı arkadaşımdan özel bir kanalda yayınlanacak olan proje için sunuculuk teklifi aldım. O teklife sıcak bakıyorum. Ayrıca şuanda yayınlanan bir televizyon dizisinin yapımcısı ile de görüşmelerimiz devam ediyor; yakında o da sonuçlanacak. 2012, benim ve oynayacağım projelerin yılı olacak" dedi .