Mehmet Aslan'dan Bülent Ersoy'a cevap

Diva Bülent Ersoy'un o açıklamalarına Mehmet Aslan çok sert çıktı: "Benim dengim değil. Türk halkı herkesin ne olduğunu çok iyi bilir."

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'un, Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan ve oğlu Mehmet Aslan ile ilgili yaptığı açıklamalar magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ersoy'un, "Fahrettin Aslan 3.5 milyonumun üstüne yattı. Mehmet Aslan bizim paralarımızla gitti yurt dışında okudu, lüks bir hayat yaşadı. Cevap verirse onu tarla başındaki efes harabelerine götürürüm" açıklamalarına Mehmet Aslan canlı yayında çok sert çıktı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Mehmet Aslan, "Tarla başı harabeleri derken efes otelini söylüyor herhalde" dedi.

"Ben bu konularda hiçbir zaman yorum yapmam" diyen Aslan, "Babamdan bir şey öğrendim, Mevlana'nında çok güzel bir lafı var; benim suskunluğum asaletimdendir, her lafa bir cevabım vardır lakin lafa bakarım laf mıdır, bir de söyleyene bakarım adam mıdır diye.i İsanların söylediği kötü sözler sahibine aittir. Türkiye bir hukuk devletidir Adli merciiler vardır, gereken orada yapılır. Ben kişiliğim ve karakterim itibariyle böyle konularla muhatap olmam, yüz göz olmam, prim de vermem. İnsanlar ölmüş birinin arkasından konuşuyorsa, Türk halkı o insanın karakterini de, ahlakını da, nereden nereye gideceğini bilir. Halkın teveccühüdür, insanlar bilir" ifadelerini kullandı.

"BÜLENT ERSOY BENİM DENGİM DEĞİL"

Ersoy'un, "Aslan 3.5 milyonumun üstüne yattı" açıklamasına ise Mehmet Aslan, "Söylenildiği gibi 1981’de bir olay varsa, Fahrettin Aslan o sene ölmemiştir, 2005'te vefat etmiştir. Arada 24 sene var. Eğer öyle bir para varsa 24 sene de tahsilâtı herhalde alınabilecek bir süredir" diye çıkıştı.

"Bülent Ersoy benim muhatabım değil, benim akranım değil, benim dengim değil" diye konuşan Aslan, "Türk halkı herkesin ne olduğunu çok iyi bilir. Söylediği sözlerde hakaret varsa ona mahkemeler karar verir, ne gerekiyorsa yapılır" dedi.

"BABAMLA GURUR DUYOYORUM"

Mehmet Aslan, "Fahrettin Aslan babamdır ve onunla gurur duyarım, Dünya’ya bin kere gelsem yine Fahrettin Aslan’ın oğlu olarak gelmek isterim. Babamın sıfatı kral deği, kapıcı da olsa babamdır, terörist de olsa babamdır, sarhoş da olsa babamdır, en kötü vasıflara da sahip olsa da babamdır. Ama çok şükür ki Allah’a, dünyanın en iyi, en merhametli, akıllı, başarılı, Türkiye’ye, insanlara yardımcı olmuş birinin evladıyım. Bununla da gurur duyarım" şeklinde konuştu.

Babasının ölüsünden nemalanmak istendiğini savunan Aslan, "Ben onun açıklamalarından tehdit sezdim. Bülent Ersoy’un tehditlerine pabuç bırakmam" ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE

Mehmet Aslan'dan Bülent Ersoy'a cevap