Gözde çift neden boşanıyor?

Ali Sunal- Gökçe Bahadır çiftinin boşanma kararıyla ilgili çarpıcı bir iddia öne sürüldü.

  Bugün Gazetesi ' nin iddiasına göreö , gözde çift olarak görülen oyuncu Ali Sunal ve Gökçe Bahadır çiftin evliliği reyting kurbanı oldu . Yakın arkadaşlarının açıklamalarına göre oynadıkları dizinin bitmesi evliliklerini çıkmaza soktu

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünya evine giren oyuncu Ali Sunal ve eşi Gökçe Bahadır ' ın boşanma kararı gündeme bomba gibi düştü . Herkes bebek haberi beklerken , boşanma kararlarını basına açıklayan çiftin evliliğinin reyting kurbanı olduğu iddia ediliyor .

İŞSİZLİK EVE KRİZ GETİRDİ
4 yıl süren arkadaşlıklarının ardından göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine giren başarılı oyuncu Ali Sunal ile Gökçe Bahadır çiftinin arkadaşları , genç karı kocanın dizileri yayından kaldırıldıktan sonra , işlerindeki huzursuzluğu evlerine yansıttıkları ve sık sık tartıştıklarını belirtiyor . İşlerini kaybeden iki oyuncunun , çekilen dizilerin sayısında azalma olunca yeni bir iş bulamadıklarını ve ekonomik krize girmelerine sebep olduğunu açıkladı . Bunun üzerine evde tartışmalar büyüyünce iki oyuncu konuşup boşanma kararı aldıkları da söylentilerin arasında . .

KIYMETLİ ZAMANLAR İÇİN GÖKÇE ' YE TEŞEKKÜRLER
Ayrılma kararını duyurduklarından bu yana çıkan iddialar üzerine oyuncu Ali Sunal , dedikodulara son vermek için basın açıklamasında bulundu . Açıklamada yazanlar ise şöyle : ' Üzülerek belirtiyorum ki dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık . Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe ' ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim . '

DİZİLERİ YAYINDAN KALDIRILDI
Düğünün hemen ardından oyuncu Gökçe Bahadır ' ın oynadığı ' Sensiz Olmaz ' dizisi Kasım ayında yayından kaldırılırken Aynı şekilde Ali Sunal ' ın oynadığı ' Huzurum Kalmadı ' isimli dizi de Ekim ayında yayına girmiş ve Kasım ayı ortalarında yayından kaldırılmıştı .