Berlin kaplanı raftingde

27 Ocak'ta seyirciyle buluşmak için gün sayan “Berlin Kaplanı” birbirinden komik ve eğlenceli sahnelerle dolu.

Filmin adrenalini en yüksek sahnelerinden biri olan rafting sahnesi salonlarda kahkaha tufanı koparacak. Ayhan Kaplan, Elvan, Şevki, Nurettin, Parkize ve Fatih ( Ata Demirer, Nihal Yalçın, Cemil Özbayer, Necati Bilgiç, Özlem Türkad, Mert Aran), ‘in yer aldığı rafting sahneleri, filmin sinemalarda yayınlanmaya başlanan fragmanının da beğeni toplayan bölümlerinden biri.

Oyuncuların azgın dalgalarla mücadele ettiği 2 gün süren çekimler, Antalya Köprülü Kanyon’da, gerçek bir rafting parkurunda gerçekleşti. Heyecanın ve kahkahanın bir arada olduğu sahnelerin 5 kez tekrarlandığı çekimlerde, 4 bot kullanıldı. 4 rafting eğitmeni ve bir sağlık ekibi de tüm çekimler boyunca setteydi.

Filmde Ata Demirer’e Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer eşlik etti. Film, daha önceki Ata Demirer filmlerinde olduğu gibi müzikleriyle de şimdiden konuşuluyor. Eyvah Eyvah 2’nin “Fasulye” şarkısına hazırladığı kliple büyük ilgi gören Demirer, şimdi de Berlin Kaplan’ın “Sabır” şarkısına filmden ve kamera arkasından görüntülerle klip hazırladı.

Filmin Konusu: Ayhan Kaplan Berlin’de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan (Ata Demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir. Film olası bir mucize ihtimalini anlatmaktadır.