Meltem Cumbul neden Altın Küre'de olduğunu açıkladı

Meltem Cumbul Altın Küre'ye katılma serüvenini canlı yayında açıkladı.

Dünyanın en prestijli ödül törenlerinden olan Altın Küre'de Meltem Cumbul'un sahneye Amerika'da günün konusu olurken, Cumbul ödül töreninde verdiği barış mesajıyla tüm dikkatleri bir anda üzerine çekmişti.

Meltem Cumbul neden Altın Küre'de olduğunu açıkladı

CANLI YAYINDA NEDEN KATILDIĞINI AÇIKLADI
Altın Küre ödül törenine Türkiye'den katılan isim olan, Töreni yakından takip eden herkesin bir merak konusu olan hatta, Los Angeles Times gazetesinin kim olmak için Wikipedia'ya başvurduğu Meltem Cumbul Altın Küre ödül gecesine neden katıldığını canlı yayında açıkladı.

AİDATA SÜRPRİZ YAPTI
CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına telefonla katılan Meltem Cumbul Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Meltem Cumbul, Altın Küre ödül törenine katılmasının perde arkasında kalan ayrıntılarını canlı yayında anlattı. Cumbul 2006 yılında Gönül Yarası filmiyle Oscar ve Golden Club'a aday adayı olduklarını ifade ederek "O dönemde bir çok Golden Club üyeleriyle tanıştık ve ciddi ilişkiler oluştu. Bu yılın Golden Club başkanı Aidata bu yıl bir sürpriz yaptı. Beni oraya davet etti." dedi.

ANTONİA BANDERAS'LA SOHBET ETTİK
Aidata'nın kendisini bir star olarak dünyaya sunduğunu ifade eden Meltem Cumbul "Gece boyunca Antonia Banderas ile sohbet ettik. Merak ettiğim sorular vardı, onları sordum kendisine. Her şey yolunda gitti. Kendi ülkem adına bir sanatçı olarak umarım ki iyi olmuştur." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE