Feraye'den İvana'ya Sert eleştiri

Modanın “Lady Gaga”sı olarak tanınan Feraye Hocaoğlu, İvana Sert'e çok ağır ithamlarda bulundu.

Modanın “Lady Gaga”sı olarak tanınan Feraye Hocaoğlu Rumeli TV'de Nevin Terzioğlu'nun sunduğu “Bizim Mutfağımız” programında İvana Sert'i ağır bir dille eleştirdi.

Modacı Hocaoğlu, “Ben Milliyetçiyim” diye başladığı sözlerine, “Rusya’dan gelmiş, Türk kızlarını aşağılıyor. Sen kimsin? Sen önce kendi ülkendeki kızlara bak” diye devam etti.

Modacıların görevinin giysi tasarlamak olduğunu, genç kızları aşağılamak gibi bir görevleri olmadığını söyleyen Feraye Hocaoğlu, “Çıkmışlar oraya gencecik kızlarımızı kıyasıya eleştiriyorlar. Giyseler suç, giymeseler suç. Ben ağlayarak giden kızlarımızı biliyorum.

Oraya gelenleri bu kadar ağır bir dille eleştirme hakkını nereden buluyorlar. Yazık bu kızlarımıza” dedi. Hocaoğlu bu sözlerle “Bugün ne giysem” programındaki İvana Sert’i açık bir dille, Uğurkan Erez ile Hakan Akkaya’yı üstü kapalı bir şekilde eleştirdi.

Hocaoğlu’nun özellikle İvana Sert’e yönelik sözleri izleyicilerin takdirini topladı.
Bu arada programda Feraye Hocaoğlu’nun hazırladığı nazar boncuklu gelinlik büyük beğeni topladı. 9 bin 999 adet nazar boncuğunu inci gibi işleyen ünlü modacı, bu gelinlik için kendisi ve tüm ekibinin gece gündüz çalıştığını söyledi.
Programda gelinliği giyen sunucu Nevin Terzioğlu’na İstanbul Ajans fotoğraf stüdyosu sahiplerinden Birtan Yavaşçı damat olarak eşlik etti.

Programda “Modanın Lady Gaga”sı olarak tanınan Feraye Hocaoğlu’nun verdiği sözleri gününde yerine getirmesi ile tanındığını söyleyen Nevin Terzioğlu, evlendiğinde giymek üzere bir gelinlik istedi. Hocaoğlu’da “Sen evlen, gelinlik benden diyerek söz verdi.

Modacı Feraye Hocaoğlu’nun katıldığı programda telefonlar kilitlenirken, özellikle İvana Sert ile ilgili sözlerinin moda dünyasında nasıl yankı bulacağı şimdilik bilinmiyor.