Bi Dünya Tasarım'ın 101. Bölüm kokteyli yapıldı

Bi Dünya Tasarım'ın 101. Bölüm kokteyli TRT Genel Müdürünün katılşımıyla Arzu Kaprol'un Showroom'unda yapıldı.

Geçtiğimiz yayın döneminde TRT TÜRK için, 100 farklı tasarımmekanında, 500'den fazla tasarımcının katılımıyla gerçekleştirilen, Burcu Kara'nın sunduğu "Bidünya Tasarım" programı 101'nci bölümünün yayını öncesinde tasarımcıları biraraya getirdi.

Tasarım dünyası, TRT TÜRK'ün "Bi Dünya Tasarım" partisi için, Arzu Kaprol'ün Kuruçeşme'deki yeni Showroom'unda biraraya geldi. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT TÜRK yöneticileri ve program ekibiyle birlikte, bugüne kadar programa tasarımlarıyla konuk olan sanatçıların ve medya temsilcilerinin katıldığı gecede "Bi Dünya Tasarımcı" biraraya geldi.

Meslekte 40'ncı yılını dolduran KORKMAZ Mutfak Eşyaları'nın verdiği destekle gerçekleştirilen " Bi Dünya Tasarım" kokteylinde, moda dünyasının seçkin tasarımcısı Arzu Kaprol'ün Haute Coutre tasarımları ile Art Director Kemal Öktem'in "Bi Dünya Tasarım" için özel olarak tasarladığı görseller mekana eşsiz bir dekor oluşturdu. Modadan endüstri tasarımına, grafikten mimari tasarıma uzanan geniş bir yelpaze içindeki tasarım kültürümüz, "Bi Dünya Tasarım" programı ile TRT'nin uluslararası haber ve kültür kanalı TRT TÜRK ile dünyanın dört bir yanındaki izleyici ile buluşuyor.

"Bi Dünya Tasarım" programı ile kamuoyunun da bilgilendiği "tasarımın bu önlenemez yükselişi" programın ana çizgisini oluşturuyor. İhtiyaçtan doğan ve bir probleme çözüm yaratan "tasarım"a, yaratıcılığın, estetik ve sanatla buluştuğu noktadan bakan program, bu dünyayı "İyi Fikir", "Genç Tasarımcılar", "8. Sanat Tasarım", "Ödüllü Tasarımlar", "Podyum", "Tasarım Tüneli", "Tasarımda Uluslararası Yolculuklar", "Portreler", "Randevu" başlığı altında sunuyor. 2009 Mayıs ayında yayınlanmaya başlayan, Burcu Kara'nın sunduğu "Bi Dünya Tasarım" programı, izleyiciden gördüğü ilgi ile yeni yılda, yeni yayın dönemine 14 Ocak 2012 Cumartesi günü başlıyor ve TRT TÜRK izleyicisiyle tasarımcıların buluşma merkezi olmaya devam ediyor.

TRT-TÜRK için RS Su Yapım tarafından gerçekleştirilen ve Cumartesi günleri saat 11: 20'de, tekrarları ise aynı gün 19:30 ve 02:10'da yayına giren programın sunumları her zaman olduğu gibi, tasarıma çarpıcı örnekler teşkil eden mimari mekanlarda çekiliyor.