Yeni ikoncan Nazlı Hamarat, hergün okuluna uçakla gidip geliyor

Türkiye'nin ilk ve tek Show Girl'u yeni İkoncan 'ı olarak kendisni tanıtan Nazlı Hamarat, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attı.

İzmir Ege Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde okuyan ''24 Saat'' adlı single çıkaran çiçeği burnundaki şarkıcı, her sabah İstanbul'dan uçakla İzmir'e okuluna gidiyor,derslerini ve sınavlarnı verdıkten sonra öğlen sonra tekrar uçakla İstanbul'a dönüyor.

Derslerini aksatmamak için hergün uçakla İstanbul'dan İzmir'e gidip-gelen üniversite son sınıf öğrencisi Nazlı Hamarat , yoğun geçen 24 saatlik maratonun sabah 05.00 de yataktan kalkmakla başladığını belirterek şöyle devam etti: ''Makyajımı yapıp giyinmem, arabaya binip hava alanına gitmem,saat 07.00 uçağına yetişmem çok stresimi alıyor.

İzmir'e varınca arabaya binip Ege Üniversitesi'ne okuluma yetişiyorum.Derslerimi ve sınavlarımı verdıkten sonra yine arabaya binip,havaalanına, tekrar saat 14.00 uçağı ile İstanbul'a dönüyorum.Saat 16.00 da da dans derleri için stütyoya giriyorum..

''Sömestre tatilinde de Amerikaya gideceğini, oradan da Gökhan Özen,Gökhan Tepe,Bengü ve Murat Boz'un Avrupa'daki konserlerine katılacağını belirten Nazlı Hamarat, ''Türkiye' nin Jennifer Lopez'i olacağım '' dedi. Show Tv de yayınlanan ''Bu Gün Ne Giysem ''yarışmasının final gecesinde giydiği kıyafetiyle olay olan Nazlı Hamarat,İzmir'deki okuluna İstanbul'dan hergün uçakla gidip- gelerek dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza atmış oldu....