Levent hayatımın en büyük hatası

Artık ayranı bile seçerek içiyorum. LEvent hayatımın en büyük hatası. Rafet'e dava açarım. Tuğba Altıntop, içini Beyaz Gazete'ye döktü.

Yaşadığı evlilikler ve aşklarla gündemde ki yerini koruyan eski manken, şarkıcı Tuğba Altıntop, hayatıyla ilgili bilinmeyen tüm gerçekleri hasta yatağında Beyaz Gazete'ye anlattı. Eskmi eşi Rafet Elroman'ın yeni yılda 3 çocuk istiyorum açıklamasına oldukça sinirlenen Tuğba Altıntop," napacakmış çocuğu onun zaten 3çocuğu var daha 5 çocuk istiyormuş. kızlarım adına onu dava ederim " dedi....

RAFETE AŞIK OLMADIM
eski eşi ile mantık evliliği yaptığını belirten Altıntop,"O zamanlar yaşım küçüktü. Evlendim. Aşk nedir ne bileyim. evlendikten sonra aşk-ı Meşk-i tanıdık. Ama ona aşık olmadım. aşık olsaydım ayrılmam zor olurdu.
- Tuğba Altıntop'un hayatı nasıl gidiyor? Eski eşinle arandaki buzlar eridi. Yaşanan süreci biraz anlatır mısın?
Çocuklarımdan ayrı kaldığım dönemde hayat benim için durmuştu. Zaman zaman kopsamda annemin, babamın ve iki erkek kardeşimin desteğiyle hayata tekrar tutundum. O kadar gözyaşı döktüm ki, sular seller gibiydi... Vücudum da kanser hücreleri çoğalmıştı. Hiçbir şey yiyemiyordum, kas erimesine girmişti bünyem. Hayat bana bir seçenek sundu: 'Yaşayacak mısın, ölecek misin?' Ben yaşamayı seçtim.

- Rafet ile aranız düzeldi ve şimdi çok iyi birer dost oldunuz?
Rafet, üç yıl önce kızlarımı bana getirdi ve biz, artık her şeyi unuttuk. Kızlarımız için aramızı düzeltmemiz gerekiyordu ve şu an güzel bir arkadaş ilişkimiz oluştu. O kavgalardan sonra bu hale gelmemiz garip gelebilir ama bir ömür kavga mı etseydik. Şu anki durumumuza çok şükrediyorum.

BÜYÜK KIZIM KARDEŞİNE ANNELİK YAPTI

Almanya'da çok büyük bir aile var ve hepsi onlara destek oldular. Bana o dönem hukuki olarak 'kızlarından birini alabilirsin' teklifi de geldi ama ikisini birbirinden ayırmak çok büyük bir vicdansızlık olacağı için kabul etmedim. Çünkü büyük kızım Su, küçük kızım Şevval'e annelik yapıyordu.

- Kızlarının büyüme döneminde yanlarında olamadığın için çok üzülüyor musun?
Tabii ki. Bayramlarda çocuklu ortamlara giremediğim için annemlerin ellerini öpmeye gidemiyordum. Rafet, 4 yıl önce Ramazan Bayramı'nda Almanya'ya gitmem için bana bilet aldı ve ben onca yıl sonra ilk kez bir bayramda kızlarımın yanında olabildim. Hatta bana aynı anda sahne teklifi geldi ve dönemin parasıyla 25 milyar teklif edildi ama kabul etmedim. Rafet bile, 'Neden kabul etmedin?' dedi. Kızlarım milyarlardan daha önemli.

Rafet'in bir de oğlu oldu. Edvan nasıl bir bebek, kızlar kıskandılar mı?
Aksine çok sevdiler. Edvan, Şevval'e bayılıyor. Zaten inanılmaz tatlı bir çocuk. Almanya'ya gittiğimde sürekli görüyorum. Annesi Yeşim de çok saygılı bir kadın.

- Mahidevran ve Hürrem esprin de çok konuşuldu?
Almanya'ya gittiğimde Edvan'ın doğum günü kutlamasına katıldım. Yeşimle sohbet edip fotoğraf çektirirken Rafet de yanımıza geldi. Rafet'in sağında ben, solunda Yeşim olunca, 'Rafet haremini kurdu. Rafet oldu Kanuni, ben Mahidevran, Yeşim de Hürrem oldu' diye espri yaptım. Hepimiz çok güldük
. Müzisyen insanlarla beraber oldun. Sana şarkı yazan oldu mu peki?
Rafet beni aldattıktan sonra 'Beni affeder misin' şarkısını yazdı. Onu da 'yazmaz olsaydı' diyorum. Levent'in bestekar bir tarafı var. İlerleyen dönemlerde yazar diye düşünüyorum.

ARTIK AYRANI BİLE ÜFLÜYOR VE MARKA SEÇİYORUM
Elbette evlenmeyi düşünüyorum. anneliği tam anlamıyla yaşayamadım. Kızlarıma hasret geçen bir ömür. bir çocuğum olsun isterim elbette Zaten Ben beyaz gelinlik giymedim. Beyaz gelinlik giymek, davullu-zurnalı düğün yapmak istiyorum. Çok istememe rağmen bunlar ilk evliliğimde olmadı. Bu defa evlenirsem eğer bunları yapmak yaşamak istiyorum,


Levent en büyük hatam - Hayatta en büyük pişmanlığı yine levent
Pişmanlığım için, ben 'yaşadım ve öğrendim' diyorum. şu sıralar en büyük pişmanlığım Levent beyle nişan yapıp kendimi reszill etmemdir. Adam kendi reklamını yapmak adına bana nişan yaptı. Nereye gidiyorsak medya hatta magazinciler peşimizde. Meğer o arayıp çağırıyormuş. İyiki de evlenmedim. Bir de Keşke kızlarımla o kadar ayrı kalmasaydık diyorum.

BEN VARKEN ŞENAY AKAY DİYE BİRİ YOKTU

Albümüm pop tarzında olacak. Mayıs ayında albümü, öncesinde de single yapmayı düşünüyorum. Üst üste gelen bu kazalar ve hastalıklar biraz geciktirdi çalışmalarımı ama hızlı bir şekilde telafi edeceğim. Gittiğimiz organizasyonda aynada kıyafetime bakarken Şenay, 'Bu benim aynam' diyerek önüme geçti. Bende onu itince aramızda tartışma çıktı. Ben bu işe 1994 yılında başladım. O zamanlar Şenay Akay diye biri yoktu. Bu yaşta büyüklük taslamak bana yakışmaz. O nedenle biraz alçak gönüllü olmaktan kimseye zarar gelmez. Ece'nin albümü çok güzel, o çok doğru bir yolda. Albümü rock tarzında hazırlamış ama hoş olmuş. Kendisine, karşına taş koyacak kimseye takılmadan yoluna devam etmesini öğütledim. Tuğba da azimli bir kadın ama sesinin biraz daha oturması gerekiyor.