'Efe ben hamileyken borsada her şeyini kaybetti'

Eski manken Deniz Akkaya, hakkında çıkan aşk haberlerini yalanlayarak, kızının babası Efe Önbilgin hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Eski manken Deniz Akkaya, hakkında çıkan aşk iddialarına canlı yayında yanıt vererek, kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin hakkında ise çarpıcı iddialarda bulundu.

Deniz Akkaya’nın Ankaralı işadamı Eyüp Sabri Çarmıklı ile beraberlik yaşadığı iddia edildi. Bu iddia geçmişteki bir olayın da tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Akkaya 2002 yılında “Bir işadamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti” sözleriyle büyük yankı uyandırmıştı. Akkaya’nın ismini açıklamadığı o iş adamının şu anda aşk yaşadığı öne sürülen Çarmıklı olduğu iddia edildi. Deniz Akaya, bu iddialara Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak yanıt verdi.

Böyle bir haberle gündeme gelmekten utanç duyduğunu belirten Akkaya, geçmişte söylediği iddia edilen “Bir işadamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti” açıklamayı yalanladı. "Kimseye ahlaksız teklif aldım demedim, davalarla da bunu ispatladım" diyen Akkaya, "Kimse ispatlayamaz ağzımdan böyle bir şey çıktığını" diye konuştu.

Deniz Akkaya kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin hakkında da açıklamalar yaptı.

"EFE ÖNBİLGİN HER BULUŞMAMIZDA ÇOCUK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Üç sene öncesindeki iddialara açıklık getiren Akkaya, Ben bu zamana kadar kızım için sustum. Ama bunları anlattıktan sonra kızım babasını tanıyacak. Biz etle tırnak gibi olduk, ailesiyle tanıştım, akrabalarıyla tanıştım. Kızımın babası her buluşmamızda akrabalarının yanında ne kadar çocuk istediğini söylüyordu.

"HANGİ KADIN BORCU OLAN BİR ADAMDAN ÇOCUK YAPMAK İSTER?"

"Ben kızımın babasını çok sevdim yoksa çocuk doğurmazdım" diyen Akkaya hamile kaldığım esnada, Efe borsada varını yoğunu kaybetti, hatta borçlandı. Bu maddi çöküşle birlikte zaten gece hayatını seven bir insandı, iyice sokağa döndü. Milyon dolar borcu olan bir erkekten hangi kadın çocuk yapmak ister? Onun borcunu bir tek ben biliyordum. Ben sadece çok sevdiğim için çocuk dünyaya getirdim" şeklinde konuştu.

AMERİKA'DA DOĞUM YAPMAK EFE'NİN FİKRİYDİ"

Önbilgin'in kendisine, "Maddi sorunlarım var çocuk olmasından korkuyorum" dediğini ifade eden Akkaya, "Gündeme olmaya çalışan bir sürü asalağın lafıyla uğraşmaktan sıkıldım. Amerika’da doğum yapmak da Efe’nin fikriydi. Artık bu konuyla ilgili dertlerini Efe'ye anlatacaklar" dedi.

Akkaya, kızının babasıyla ilgili, "Alkollü bir şekilde kızımızı havaya kaldırıp baş üstü düşürmeye kalkmasına ramak kaldığında impler koptu. Beni kızımı alıp evi terkettim. Kızım süt zehirlenmesi oldu. Ben tek başıma Amerika'da kızımı acillere taşıdım" açıklamalarında bulundu.

"ARABAMA DİNLEME CİHAZI KOYMUŞ"

"Efe Önbilgin arabamın içine dinleme cihazı koymuş" iddiasında bulunan Akkaya, "Efe'den kurtulmak için ben evleniyorum dedim. Yüzüğü vermek istediğimde bana haciz davası açıyor" ifadesini kullandı.

"AŞK HABERLERİ KESİNLİKLE YALAN"

Akkaya bugün çıkan haberlere ilişkin de, "Eyüp Sabri Çarmıklı beni Londra’da Harrods mağazasında görene veya kamera görüntüsüyle bunu kanıtlasınlar. Her yerde kamera var, yanımda kızımdan başkası yoktu, alış veriş yaptım. Çıkan aşk haberleri kesinlikle yalan" diye konuştu.

Deniz Akkaya medyaya, "Aptal haberler yapanlar bir gün çocuk olduğunda beni anlarlar" diye sitem etti.


Akkaya, "Hayatımda omzumu yaslayacak bir insan olmasını istiyorum" şeklinde de konuştu. BEYAZ GAZETE


'Efe ben hamileyken borsada her şeyini kaybetti'