Kim Kardashian, Beyonce Knowles'un vücuduna hayranmış.

Kendi kıvrımlı vücudu ve iri poposu ile ünlü realite TV yıldızı, 'Best Thing I Never Had' şarkıcısının harika biri olduğunu düşünüyor ve Beyonce'nin imrendiren vücudu ve poposunun onu egzersiz yapmaya yönelttiğini söylüyor.

Kendisi şöyle konuştu: “Beyonce’nin büyük bir hayranı olduğum sır değil. Şov dünyasındaki en iyi vücutlardan birine sahip ve onun vücudu beni egzersiz yapmak için motive ediyor. Ve bütün albümleri hafızalara kazınıyor. Onların arasında da birincisini seçemem herhalde.”

Jay-Z ile birlikte ilk çocuklarını bekleyen Beyonce'ye olan hayranlığının yanı sıra, Kim ayrıca George Clooney’nin de büyük bir hayranı. Kısa bir süre önce basketbol oyuncusu Kris Humphries ile dünya evine giren 30 yaşındaki sosyetik güzel, Hollywood yakışıklısının en sevdiği aktör olduğunu söyledi. New! Dergisiyle yaptığı röportajda Kim şunları söyledi: “Kimin George’a zaafı yoktur ki? Oynadığı bütün karakterleri seviyorum. İyi bir filmi daha iyi yapabilecek harika bir yeteneğe sahip tüm zamanlara hitap eden bir aktör.”