Deniz Akkaya evlat edinmek isterim

İstanbul Fashion Week birinci gününde Deniz Akkaya üç defile birden izledi.

Argande defilesini yorumlayan Akkaya, “Keyifliydi ancak daha çok yol kat etmeleri gerekir. Özgür Masur ve Cengiz Abazoğlu olmaları için zamana ihtiyaçları var” dedi.

Podyuma çıkmayı özlemediğini söyleyen Akkaya bunun anne olmasıyla alakalı bir durum olmadığını da sözlerine ekledi. Kızının kendisini olgunlaştırdığını da dile getiren Akkaya, “Sabırlı olmayı ve empati kurabilmeyi onun sayesinde öğrendim. Şimdilik kızıma iyi bir gelecek sunma imkanlarım var ama burası Türkiye ileride ne olacağını bilemem. Umarım benim kızım da milyon dolarlar üzerinde oturur” dedi.

"Efe ile sadece kızımın akıl ve ruh sağlığı için görüşüyorum"
Deniz Akkaya özel hayatıyla ilgili sorulara Akkaya, “Bir daha çocuk sahibi olmayı kesinlikle düşünmüyorum. Ancak imkanlarım el verirse evlat edinmek isterim. Efe ile tekrar birleşmemiz gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Sadece çocuğumuzun akıl ve ruh sağlığı için görüşmek zorundayız. Bu yüzden özel günlerde bir araya geliyoruz” diye konuştu.

"Çocukların magazin malzemesi olduğunu doğru bulmuyorum"

Akkaya, Efe Önbilgin’in Duygu Ekşi’den olacak çocuğuyla kızını görüştürüp görüştürmeyeceği sorulduğunda ise tepki yaptı ve “Çocukları magazin malzemesi yapmayı doğru bulmuyorum” dedi.