Atiye gençleri coşturdu

Atiye ile coşan gençlik ile birlikte ortaya taciz çıkınca devreye zabıtalar girdi kızlar tahliye edildi

Atiye ve dansçıları konser boyunca hata yapmamak için sahnede görebilecekler yere yapıştırılan figürlerden kopya çekti.

Konseri bulunduğu protokolden eşi ile birlikte izleyen Başkan Ergün;

"Uzaktan gördüğüm güzelliğiniz yakından görünce ne kadar haklı olduğum anlaşıldı" diyerek iltifat etmeyi de ihmal etmedi. başkan ergün, bu sözlerini konseri izleyen binlerce manisalılara "öyle değil mi manisalılar" diye doğrulattı

Çıtı pıtı ve güzelliği ile gözleri kamaştıran Atiye, Manisa'nın Düşman İşgalinden Kuruluşunun 89.yılı dolayısıyla Belediye tarafından Cumhuriyet Meydanında binlerce hayranını şarkılarıyla coşturdu.

Konserden görüntüler için tıklayınız...

Pop müziğin sevilen yüzü Atiye, şarkılarını, siyasi liderlerin mitinlerinde seslendiği Cumhuriyet meydanın hınca hınç dolduran Manisalılar için söyledi.Atiye, birbirinden güzel dansçı kızlarnı ile söylerken onun şarkılarıyla çoşan erkek hayranlarının ön sıralara baskı yapması bir çocuk çocukların ezilme tehlikesi yaşamasına neden oldu. Bu arada da bazı erkekler de konser alanındaki genç kızlara yönelik tacizlerinde dolayı devreye zabıtalar girerek genç kızları bulundukları yerden alarak rahat bir ortama taşıdı.

Binlerce Manisalının eşleri ve çocukları ile birlikte izlediği konsere Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün eşi Şeyda Ergün izledi. Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil'inde birlikte izlediği konser sonunda teşekkür konuşmasını ve çiçeği Atiye'ye vermek için sahneye çıkan Belediye Başkanı Cengiz Ergün,

"Uzaktan gördüğüm güzelliğiniz yakından görünce ne kadar haklı olduğum anlaşıldı" diyerek iltifat etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Ergün, bu sözlerini konseri izleyen binlerce Manisalılara "Öyle değil mi Manisalılar" diye doğrulattı.

Atiye ve dansçıları konser boyunca hata yapmamak için sahnede görebilecekleri yere yapıştırılan figürlerden kopya çekti.

Atiye'nin konserinde sadece halk coşmadı konserde görevli olan Zabıtalarda konserin coşkusuna kendilerini kaptırdı.
Sevenlerini eğlenceye doyuran Atiye, eski ve yeni albümlerinden en beğenilen şarkıların yer aldığı repertuarında İngilizce parçalarına da yer verdi. 'Budur', 'Baba', ,'Don't think', 'Ahmet', 'Yalnızca üzmek için', 'Deli ya', 'Muamma' ve 'Salla' gibi şarkılarıyla sevenlerini coşturan Atiye, Gemlik'te konser vermenin mutluluğunu yaşadığını anlatarak, kendisini sevenleriyle buluşturan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.