'Benim gibi biri anne olmalı'

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, ikiz çocuk istediğini belirterek, "Benim gibi birinin annne olması gerekiyor, benden bir parça olmalı diye düşünüyorum" dedi.

Star tv ekranlarında yayınlanan Duıymayan Kalmasın programına konuk olan ünlü şarkıcı Deniz Seki çok özel açıklamalar yaptı.

'Benim gibi biri anne olmalı'

"ARTIK AŞK KONUŞMAK İSTEMİYORUM"


Aşkı konuşmaktan biraz sıkıldığını ifade eden Seki, "24 saat melankoli yaşayan biri değilim. Ben çok eğlenceli, hayatı seven, şamata bir insanım. Aşkı seviyorum, aşk hayatın tadı tuzu biberi. Aşk o duyguyu yaşamak, o duyguyla uyanmak, onunla yüzleşmek, çok güzel duygular ama çok da artık aşk konuşmak istemiyorum, zaten şarkılarımda yazıyorum" diye konuştu.

Çocuk istediğini belirten Deniz Seki, "Ben özel bir ruha sahip olduğumu, Tanrı'nın bana verdiği çok güzel yetenekler olduğunu düşünüyorum. Çok şefkatli ve iyi bir anne olacağımı da hissediyorum, biliyorum. O yüzden benim gibi birinin annne olması gerekiyor, benden bir parça olmalı diye düşünüyorum. Ama bunu sadece düşünüyorum. Hatta ikizlerim olsun istiyorum" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE