Süper Star Ajda Pekkan Arena'yı Salladı

Süperstar, 'I love Bonus Yaz Konserleri' turnesi dahilindeki son konserini önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da verdi. BKM organizasyonuyla düzenlenen konserde Süperstar hınca hınç dolduran hayranlarını sürprizleriyle selamladı. Ajda Pekkan New York'tan aldığı Maltese cinsi köpeği Apple ile çıkarak izleyicileri şaşırttı.

"Bakmayın böyle göründüğüme erkek çocuğu gibiyim"
“Yakar geçerim” ile konsere başlayan süperstar, “Eğlen güzelim” “Bir günah gibi” “Haykıracak Nefesim” “Boş Sokak” “Sensiz yıllarda” “Bambaşka Biri” “Olsun Varsın” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Repertuarında rock kolajına da yer veren sanatçı seyircilerini coşturdu. İçinde asi bir ruh olduğunu dile getiren süperstar, “Erkek çocuğum gibiyim, bakmayın böyle göründüğüme” diyerek dinleyicileri güldürdü.
Sahne kostümleri her zaman birbirinden şık olan süperstar geleneği bozmadı. Pekkan, kendi markası olan ''Ajda Pekkan Private Collection''dan seçtiği siyah transparan kıyafeti ile büyük beğeni topladı. Ajda Pekkan’ı dinlemeye gelen bayan hayranları da şıklıkta birbirleriyle yarıştı.