Rasim Ozan'dan Sergen Yalçın'a 'kaşar' benzetmesi

Rasim Ozan Kütahyalı, Sergen Yalçın için canlı yayında öyle bir söz söyledi ki...

Star Tv ekranlarında Rasim Ozan Kütahyalı ve Berna Laçin’in sunduğu Yerden Göğe’nin bu haftaki konukları eski futbolcu Sergen Yalçın ve Survivor yarışması ile ününe ün katan Özge Ulusoy’du.
Rasim Ozan'dan Sergen Yalçın'a 'kaşar' benzetmesi
Sergen Yalçın futbol hayatı boyunca gece kulüplerinden maça çıktı şeklinde eleştirilere maruz kaldığını ifade ederek, bunların doğru olmadığını söyledi. Almanya- Türkiye milli maçı öncesinde de hiç uyumadan maça çıktığını söyleyen Berna Laçin “Uyumadan çıktığın Almanya maçında uyumayıp ne yapmıştın bütün gece?” diye sorunca stüdyoda kahkaha tufanı koptu. Stüdyoda kahkaha tufanı kopmasının ardından Berna Laçin “Ben o anlamda söylemiştim” diyerek durumu düzeltmeye çalıştı. Rasim Ozan Kütahyalı ise Berna Laçin’e yardımcı olmak için “Yok öyle demek istemedi. Madem gece kulübünde değildin, nerede faaliyet yaptın” deyince Kütahyalı’nın da sözleri yanlış anlaşıldı. Sergen Yalçın ise “Yok kamptaydık, öyle bir şey ihtimali yokta o gece kız arkadaşım ile problemlerim vardı. Öğlene kadar telefondaydım, oradan maça çıktım.” dedi.

Berna Laçin programın diğer konuğu manken Özge Ulusoy’a da özel yaşamı hakkında bazı sorular yöneltti. Laçin, Özge Ulusoy’a “Flörtün var mı?” diye sordu. Özge Ulusoy bu soruya cevap vermek istemezken, Sergen Yalçın flörtün çok kibar olduğunu ifade ederek “Biz onları geçtik.” dedi. Berna Laçin ise “Senin için evet ama o gencecik bir bayan var karşımda” dedi.. Bu sözlerin ardından devreye giren Rasim Ozan Kütahyalı ise Berna Laçin’e “Sergen ne? Sergen kaşar demeye getiriyorsun sen şimdi açık konuş” dedi.

BEYAZ GAZETE