'Tarkan çok iyi ve doğru bir çocuk'

Sezgilerinin çok güçlü olduğunu söyleyen oyuncu Nilgün Belgün, Tarkan hakkındaki düşüncelerini söyledi. Tarkan'ın çok iyi ve doğru biri olduğunu ifade eden Belgün, "Bu ülkenin gerçek starı. Gerçekten benim çok özel bir ilgim, sempatim ve sevgim var ona" dedi.

TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programının bugünkü konukları oyuncu Nilgün Belgün ve şarkıcı Yusuf Güney'di.

Sezgilerinin çok güçlü olduğunu söyleyen Nilgün Belgün, "Kötülüğü ve iyiliği hemen hissederim. Mesela yeni biriyle tanışırım, bir şey beni iterse kesin zarar gelir. Ama bazen birden yargılamayayım derim, dostluk netmeye başlarım. Ama bir yerde bakarım ilk izlenimim çıkar. İlk izlenimim çok önemlidir, hissederim onu başında. Yanılma payım çok az" diye konuştu.

ÖNCE PETEK'İ SONRA TARKAN'I ÖVDÜ


Belgün Petek Dinçöz'e, "mesela ben seni hiç tanımadan senden korkunç iyi bir enerji aldım. Sen çok iyi kalpli bir kızsın. Bunu hissettim tanımadan ve yanılmadım da bu zamana kadar" dedi.

'Tarkan çok iyi ve doğru bir çocuk'

"Tarkan mesela çok iyi bir çocuk" diyen Nilgün Belgün megastara övgüler yağdırdı:

"Çok doğru bir çocuk. Acayip bir ışığı var ve ilk önce insan. Ondan benim ne çıkarım olabilir. Son derece sıcak, doğal, kimseye kötü laf etmeyen, kimseyle kötü dialoğa girmeyen, sadece işini yapan, çok farklı bir enerjisi olan biri Tarkan. Gerçekten benim çok özel bir ilgim, sempatim ve sevgim var ona."

Tarkan'ın bu ülkede gerçek star olduğunu belirten Belgün, "Başka bir ışığı var ama bunun yanında çok iyi iletişimi var, çok iyi insanlarla dialoğu var, kendine ait bir dünyası var. Her sene bir konserine giderim ona mavi boncuklar getiririm. Brezilya'dan bir uğurum vardır benim, Tarkan'a da verdim. Benim onda hissettiğim çok iyi bir yorumcu, çok iyi bir müzisyen fakat onun dışında çok iyi bir insan olarak görüyorum onu" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE