Can'ın bayram geliri 450 bin TL

Ramazan Bayramı'nın en çalışkan sanatçısı Sibel Can üst üste verdiği dört konserle hayranlarını coşturdu. Can, toplam 450 bin liralık gelirle meslektaşlarına dudak ısırttı

Ünlü sanatçı Sibel Can, konserleri için son albümü Seyyah'ın adına yakışır bir tempoda seyahat ediyor. 10 günlük ABD tatili sonrasında arife günü 15 saatlik bir yolculukla Türkiye'ye dönen sanatçı, bayramın ilk günü Antalya'daki Sueno Otel'de sahne aldı. Ertesi gün Kıbrıs'taki Merit Crystal Otel'de tatilcileri coşturan Can, bayramın üçüncü günüyse Bodrum'a geçerek Antik Tiyatro'da bir konser verdi. Bir sonraki gün de Çeşme Ilıca Otel'de sahneye çıktı. Konserlere yetişmek için zaman zaman tarifeli uçak yerine özel uçak kullanan güzel sanatçı, bir çok sanatçı arkadaşına hem yoğun konser maratonu hem de 5 gün içinde yaptığı kilometrelerce yol ile fark attı. Yoğun tempoya rağmen başarılı sahne performansıyla alkış alan Can, böylece kırılması güç bir rekora imza atarak bayramın en çok çalışan sanatçısı oldu. Can, 4 gün boyunca verdiği konserler karşılığında 450 bin TL kazandı.

İKİ DE KLİP ÇEKECEK
Can, Nur Yerlitaş'ın hazırladığı kıyafetlerle de izleyicilerinden tam not aldı. Can, konser maratonunun ardından İstanbul'a döner dönmez albümündeki "Yok yok" ve "Suiistimal" isimli şarkılarına aynı anda klibi için kamera karşısına geçecek.