'Ayşegül Hanım'ın paramda gözü yok'

Geçtiğimiz akşam Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde evlenen İbrahim Tatlıses evliliği hakkında çıkan haberlerden sonra ilk kez bir açıklama yaptı. "Yaptığımız evliliğe saygı duyulmasını ve daha fazla senaryo üretilmemesini rica ediyorum" diyen Tatlıses, basın danışmanıyla yollarını neden ayırdığını da açıkladı.

Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan İbrahim Tatlıses evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinde sevgilisi Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturması yakın çevresi için de sürpriz oldu.

Evliliği hakkında çıkan haberler ve medyada yer alan tepkiler ise ünlü türkücüyü kızdırdı. Tatlıses, "Yazılan senaryolar 300 bölüm dizi olur. Konuşulan konulardan ne benim ne de Ayşegül Hanım'ın haberi var. Seyredip gülüyoruz. Yaptığımız evliliğe saygı duyulmasını ve daha fazla senaryo üretilmemesini rica ediyorum" diye konuştu.

"EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YOK"


"Basına yazıldığı gibi ne Ayşegül Hanım'ın benim paramda gözü var ne Ayşegül Hanım evlilik için şart koşmuş ne de Damla Hanım Ayşegül Hanım yüzünden kovulmuştur" ifadelerini kullanan Tatlıses, "Kovuldu kelimesi çok çirkin. Ve hiç yakışmamıştır. Damla Hanım 9 yıllık çalışma hayatında her türlü işimde yardımcı olmuş ve elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Karşılıklı konuşup helalleşerek iş ilişkimizi bitirdik. Bu saatte sonra evliliğimizle ilgili konuşulanlara ve yazılanlara dikkat edilmemesini ve hiç kimsenin incitilmemesini önemle rica eder, saygılarım sunarım" açıklamalarında bulundu.

Çiçeği burnunda çift önümüzdeki günlerde Almanya'ya gitmeye hazırlanıyor. BEYAZ GAZETE

'Ayşegül Hanım'ın paramda gözü yok'