Panpiş Hilal, Temel İçgüdü'de oynadı

Hayrettin Karaoğuz'un sunumuyla ekrana gelen ve Cumartesi gecelerini renklendiren HAYRETTİN'e bu hafta, Twitter'da verdiği pozlarla gündem yaratan Hilal Cebeci konuk oldu.

Panpiş Hilal, Temel İçgüdü'de oynadı
Hayrettin Karaoğuz komedi programında birbirinden komik ve eğlenceli videolara yer verirken, Panpiş Hilal Cebeci ise hem açıklamaları hem de videosu ile yine olay yarattı.
Hayrettin ekibinin hazırladığı filmde yer alan Panpiş Hilal, başrollerini Sharon Stone ve Michael Douglas’ın paylaştığı Temel İçgüdü filminin en canlıcı sahnesini canlandırdı. Temel İçgüdü filminde Sharon Stone’nin verdiği efsane poz ile izleyicilerin karşısına çıkan Hilal Cebeci, sergilediği performansla sinemaya da göz kırparken, Sharon Stone’yi de aratmadı.
Panpiş Hilal, Temel İçgüdü'de oynadı
PANPİŞ HİLAL’DEN SEKS YORUMU
Programa özel olarak hazırlanan Panpiş klibinde Hayrettin ile birlikte kamera karşısına geçen Hilal Cebeci hayatı boyunca oldukça çılgın şeyler yaptığını ifade ederek,yaptığı bu çılgınca şeylerin seks ile alakalı olmadığını kaydeden Cebeci, insanların kötü olan her şeyde seksi akıllara getirdiklerini söyledi. Seksin oldukça masum bir şey olduğunu ifade eden Cebeci “Seks nedir, seks denince aklına gelen şey nedir?” sorusuna ise “Herkesin bir seksten ürkmesi var. Herkes nasıl dünyaya geliyor. Yani seks yaparak dünyaya geliyor. Bundan bu kadar ürkecek bir şey yok. Bunun nesi kötü örnek. Hepimiz bir sevişme eyleminin ardından dünyaya geldik. Yani bunda anormal bir şey yok.” dedi.
Panpiş Hilal, Temel İçgüdü'de oynadı
DAYAKTAN ZOR KURTULDU

Hayrettin programında, Ramazan ayında hazırladığı şaka videosunu da yayınladı. Sahur vakti “Ramazan Davulcusuyum” diyerek çat kapı vatandaşların kapısını çalan Hayrettin, Ramazan Davulcusu yerine, baterist olmayı tercih etti. Şakazedelerin kapısı önünde Ramazan Davulu yerine, bateri çalmayı tercih eden Hayrettin, kimi vatandaştan bahşiş alırken, kimi vatandaşın öfkesinden de zor kurtuldu.

BEYAZ GAZETE