'Şan, şöhret ve para hırsının sonu yok'

Sahnelerin sevilen sanatçısı Esra Özmen, bir dönem günümüzün şöhret sanatçılarıyla yarıştığını belirterek, "O dönemler bu sanatçılar benim programıma çıkmak için birbirileriyle yarışırlardı" dedi. Özmen, şan, şöhret ve para hırsının sonu olmadığını o yüzden kendi dünyasını kurduğunu söyledi.

Sahnelerin sevilen sanatçısı Esra Özmen, bir dönem günümüzün şöhret sanatçılarıyla yarıştığını ifade ederek, "O dönemler bu sanatçılar benim programıma çıkmak için birbirileriyle yarışırlardı" dedi. Bir dönemler Seda Sayan, Gülben Ergen, Ebru Gündeş gibi sanatçılarla yarıştığını belirten Esra Özmen Beyaz Gazete'ye içini döktü.

Sanat hayatına hızlı bir giriş yaptığını, bu hızın kendisine zarar verdiğini söyleyen Özmen, "TGRT'nin en hızlı dönemlerinde sabah programı yaparken, günümüzün şöhret sanatçılarıyla yarışıyordum. O dönemler bu sanatçılar benim programıma çıkmak için birbirileriyle yarışırlardı" şeklinde konuştu.

"Baktım ki para, şan, şöhret ve yıldız olma sevdası beni hedeflerimden uzaklaştırıyor, hemen elimi, eteğimi çekerek kendi dünyamı kurdum" diyen Özmen, "Şimdi iyi bir anne, iyi bir ev hanımı ve rızkını az ve öz kazanan bir sanatçı olarak yoluma devam ediyorum. Allah'a iman ederken kendimce ibadetimi yapıyorum. Rızkının peşinden gitmek en büyük şöhret, en güzel yıldızmış" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE