'Sibel Can ile Lerzan Mutlu beni çok üzdüler'

Şarkıcı Pınar Eliçe, sanat dünyasının kendisini çok yıprattığını belirterek, "Sibel Can ile Lerzan Mutlu beni çok üzdüler" dedi. Eliçe, Gülben Ergen, Ebru Gündeş gibi bir çok sanatçının da kendisiyle aynı sahneye çıkmadığını söyledi.

Şartkıcı Pınar Eliçe, içini Beyaz Gazete'ye döktü. Sanat dünyasının kendisini çok yıprattığını belirten Eliçe, "Sibel Can ile Lerzan Mutlu beni çok üzdüler" dedi. Eliçe, Gülben Ergen, Ebru Gündeş gibi bir çok sanatçının da kendisiyle aynı sahneye çıkmadığını söyledi.

Sanat dünyasında bir çok sanatçının ekmeği ile oynadığını ifade eden Pınar Eliçe, "Ben buralara tırnaklarımla kazıyarak geldim. Sanat hayatıma 1992 yılında Ankara‘da oryantallik yaparken İbrahim Tatlıses beni keşfetti ve sanat hayatıma başladım. Bunun ardından sevgili Fahrettin Aslan beni kadrosuna alarak Sibel Can’a rakip olarak çıkardı. Zaten son Assolist de benim" dedi.

"EŞİMLE AŞK EVLİLİĞİ YAPTIK"

Ayrldığı eşi Çetin Bey ile aşk evliliği yaptığını söyleyen Eliçe, "Çetin Bey'in ailesi beni istemedi. Çetin Bey ile tüm zorluklara karşı koyarak evlendik. Ama aile içinde bazı sıkıntılar bitmeyince ayrılmayı ben istedim, kendiside kabul etti" diye konuştu. Eski eşine kırgın olmadığını belirten Eliçe, "Hatta sahneye çıktığım bazı gazinolara çıkamayınca, Çetin Bey engelliyor diye düşündüm ve onun günahını aldım. Artık evliliğim ve dünüm geride kaldı, kimseye küs ve kırgın değilim. Keza eski eşimden de ayrılırken helalleştim" ifadelerini kullandı.

"SİBEL CAN VE LERZAN MUTLU BENİ ÇOK ÜZDÜ"

Türkiye'de gazino kültürünün bittiğini savunan Eliçe, "Yeni yeni eskiyi anımsatacak gazinolar açılmakta. Bu da sanat ve sanatçı için çok önemli, herkes rızkını yer. Oysa bu gazinolarla anlaşan o sanatçılar. Örneğin Sibel Can benim aynı gazinoda çıkacağımı duymuş ve gazinocu arkadaşa şart koymuş, Pınar çıkarsa ben yokum diye. Daha buna benzer Gülben Ergen, Ebru Gündeş gibi bir çok sanatçı arkadaşım benimle aynı sahneye çıkmadı" şeklinde konuştu.

"Kafamı bozmasınlar, yarı İstanbul’un göbeğine açarım bir gazino çıkar çıkar söylerim" diyen Pınar Eliçe, "Bana bunu yaptırmasınlar. Lerzan Mutlu ile aynı kanalda program yapıyorduk. Kadın beni kıskandı, ben ne yapsam aynısını yapmaya kalktı. Bana gelen konukları almaya başladı. Kanalda huzurumu bozdu. Kadın ayrı kulislerde olmamıza rağmen beni çıldırtmak için 'Kıskananlar çatlasın' şarkısını söylüyordu. Ben dostumu da düşmanımı da Allah'a haval ettim. Ekmeğimle oynayanlar bir gün kazdıkları kuyuya kendileri de düşer inşallah" açıklamalarında bulundu.

"BEYAZ GAZETE VE BEYAZ TV MÜKEMMEL
"

Beyaz tv‘nin ve beyazgazete.com‘un, Türk basın dünyasına hızlı bir giriş yaptığını söyleyen Eliçe, "Bu kanal bir çok sanatçıya iş ve aş kapısı oldu. En önemlisi de kaliteli programları ve haberi ile halka doğru düzgün kaliteli işler sunmakta. Benimde gönlümden geçen kanal Beyaz tv. İnşallah bir gün ben de bu kanalda olurum” diye konuştu. BEYAZ GAZETE