Seda Sayan'ın Milano çıkarmasında Nur Yerlitaş'ın çantası çalındı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Seda Sayan'la gittiği İtalya'nın Milano kentinde hırsızların hişmına uğradı. Seda Sayan Yerlitaş'ın çantasını nasıl çaldırdığını Beyaz Gazete'ye anlattı.

Hafta sonunu ünlü sanatçı Seda Sayan ile birlikte İtalya’nın Milano şehrinde geçiren modacı Nur Yerlitaş çantasını çaldırdı. Konuyla ilgili Beyaz Gazete'ye konuşan Seda Sayan Yerlitaş'ın çantasının nasıl çalındığını anlattı.

Hafta sonunu ünlü modacı Nur Yerlitaş ile İtalya'nın Milano şehrinde geçirdiklerini belirten Seda Sayan, Yerlitaş'ın çantasını çaldırdığını söyledi. Milano da bir cafede sabah kahvaltısı yaptıklarını ifade Sayan, "Nur bir ara ev eşyası almak için yanımızdan kalktı ve karşıdaki mağzaya gitti. Kendisi oldukça dağınık bir kadın, arkasından hep ben topluyorum. Azcık peşini bırakınca çantasını parası çaldırıyo . O benim can arkadaşım canlı yayın olmasaydı onu oralarda bırakıp gelmezdim. Nur’un bütün her şeyinin içinde bulunduğu çantasında parası pasaportu, kredi kartlarının yanı sıra bir çok kıymetli eşyası çalındı. Biz dönmek zorunda kaldık. İnşallah Nur da bugün ya da yarın dönecek. Umarım çanta bulunur da sevğili arkadaşım ve bende mutlu olurum. Görülmedik bir talihsiz olay yaşadık" şeklinde konuştu.

Seda Sayan'ın Sultan-ı Beyaz programınaa Milano'dan telefonla bağlanan Nur Yerlitaş da şu an konsoloslukta olduğunu, gerekli işlemleri hallettikten sonra yarın dönceğini belirtti. BEYAZ GAZETE