Evli de olsam Rafet'le Fizan'a giderim

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'dan olaylı bir şekilde boşanan Tuğba Altıntop, yaz tatilinde Rafet El Roman'la neler yaşadıklarını anlattı. Altıntop, "Evli bile olsa Rafet ile Fizan'a giderim" dedi. Tuğba Altıntop, hayatında ünlü birinin olduğunu ancak ismini açıklamak istemediğini de belirtti.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'dan olaylı bir şekilde boşanan Tuğba Altıntop, Star tv'de Duymayan Kalmasın'a konuk oldu. Yaz tatilinde Rafet El Roman ile neler yaşadığını anlatan Altıntop, ünlü biriyle beraber olduğunu söyledi.

Rafet El Roman ile uzun uzadıya bir tatil yapmadıklarını belirten Altıntop, "Esasında tatile çıkmadık, tekneye çıktık. Rafet evli de olsa oraya gelmek zorunda. Ben evli de olsam Rafet ile ve çocuklarımla Fizan'a da giderim. Yan yana gelmek zorundayız. Eşlerimiz yan yana gelmek istemiyorlarsa gelmesin, gelmek zorunda da değiller zaten. Ben açıkçası gerek duymuyorum böyle bir şeye" diye konuştu.

Yine evlenebilileceğini ifade eden Tuğba Altıntıop, bir aya yakındır bir sevgilisi olduğunu söyledi. Sevgilisinden bahsetmek istemeyen Altıntop, "Evlenirsem yeniden çocuk sahibi olmayı istiyorum" dedi.

Hayatındaki kişiyle nasıl tanıştığını da anlatmak istemeyen Altıntop, bir yerde yan yana geldik.lerini ve ünlü biri olduğunun ip ucunu verdi. Adını da söylemek istemeyen Tuğba Altıntop, "Kendimi çok iyi hissediyorum, bırak superman gibi uçayım" diyerek mutlu olduğunun altını çizdi.

"REFET SEVGİLİM OLDUĞUNU ŞİMDİ ÖĞRENDİ"


Rafet El Roman'ın bu ilişkiyi bilmediğini belirten Altıntop, "Bu sabah öğrenmiş oldu hayatıma biri olduğunu. Kızlarım da bilmiyor sevgilim olduğun" dedi. BEYAZ GAZETE

Evli de olsam Rafet'le Fizan'a giderim