Neco'nun sözleri Hadise'yi fena kızıdıracak

Habertürk ekranlarında Esin Övet ve Serdar Turgut'un sunduğu "Alt Üst Muhabbetler" programına konuk olan Neco, " Hadise de kim, hiç dinlemedim. Sadece bir kez televizyonda gördüm, fiziksel yapısını takip ettim sadece " dedi.

Eurovision şarkı yarışması hakkında şaşırtıcı açıklamalar yapan Neco "Bizim zamanımızda görecektiniz Eurovision'u. Ne biçim Vatan,mMillet, Sakarya'ydı. Seninle Bir Dakika ile Semiha Yankı gitmişti onunla başladı bizim Eurovision maceramız. Biz de girdik bu hengamenin içine. Her sene bir şeyler yapıyoruz. Öyle bir yere geldi ki, beni gönderecekler ama finaldeki 5 şarkının 4'ü benim. Hani ile İngiltere'ye gitmeye hak kazandık. Eski bir ortaçağ kalesini otel haline getirmişler. Avrupa Yayın Birliği üyelerinin tamamı orada. Otelin parası günlük 120 Pound. TRT bize harcırah veriyor 100 dolar. Üstünü cepten karşılamak lazım. Mümkün değil." dedi.

Neco'nun sözleri Hadise'yi fena kızıdıracak

Esin Övet'in, kızı Ayşe Özyılmazel'in Eurovision'a gitmesi halinde başarılı olup olmayacağını sorması üzerine Neco " Ayşe sahneye çok yakışan bir kişi, güzel bir şarkı bulur ve TRT bunu kabul ederse başarılı olur." diye cevap verdi.

Neco'ya Hadise'nin sorulması üzerine ise, Neco'dan oldukça ilginç bir cevap geldi. Neco, Hadise sorusuna " Hadise de kim, hiç dinlemedim. Sadece bir kez televizyonda gördüm, fiziksel yapısını takip ettim sadece." şeklinde cevap verdi.

BEYAZ GAZETE