Esin Yağmurdereli'den çarpıcı açıklamalar

Sunuculuğunu Oya Aydoğan ve Emel Müftüoğlu"nun yaptığı ve Beyaz TV'de ekrana gelen "Şekerli Kahve" progamına konuk olan Esin Yağmurdereli, eşi Osman Yağmurdereli ile ilgili bir çok bilinmeyeni Beyaz Gazete'ye anlattı.

Eşimin ölümünden önce Gazeteci Aykut Işıkların yazdığı "Osman hasta değil reklam yapıyor" başlıklı yazı "Bize ve ailemize vurulan en büyük darbe oldu" diyen Yağmurdereli, sözlerine şöyle devam etti; "Bu yazıya kendisi çok üzüldü Bir gün bana dedi ki; 'keşke kanser hastası olmasaydım da bazılarının bana yakıştırdığı şerefsiz olarak yaşasaydım' . Ama eşim malesef 53 yaşında hayata gözlerini yumdu. Aykut Işıklar hakkında açılan davayı kazandık. Ama Kazansak ne olur. Bu kocaman bir iftira ve bu iftira Osman'ımı geri getirmeyecek. Artık kendimi tesbih çekerek ve dua ederek teselli ediyorum. Allah her şeyin sabrını veriyor.

HİÇ ACI ÇEKMEDEN VEDA ETTİ
Eşim kollarımda emaneti teslimetti. Son konuşmasını bana ve ailemiz için yaptı. Çok özel şeyler konuştuk. Kanser olmasına rağmen hiç acı çekmedi. Melekler gibi sabaha karşı 04.30 sıralarında Allah'ın yanına uçup gitti. Adam gibi adam, baba gibi babaydı. O benim aşkım sevdam can yolrdaşımdı. Ondan hiç ayılmazdım. Adeta yapışık otururduk. Demek ki yaradan benden çok sevmiş ki yanına aldı.

SANATÇILAR İÇİN MİLLETVEKİLİ OLDU
Sayın Başbakanımız ile defalarca görüştü. Kendilerinden hep sanatçılara destek olmasını ve onların telif haklarının çözülmesini isterdi. Hasta sanatçılar için klasörler dolusu dosyalar hazırladı. Erken öldü, ölmeseydi sanatçıların haklarına büyük katkı sağlayacaktı. Ölmeden önce herkesle helallaşti ve kimseyle küs gitmedi. Osman yaşasaydı İbrahim tatlıses'in yaşadığı bu talihsiz olayla yıkılırdı. Keza zaten bu olaylar da yaşanmazdı. İnşallah İbrahim Bey en kısa zamanda yeniden eskiden olduğu gibi şarkılarını söyleyecektir. Allah sağlık ve huzur verdiği sürece ben eşimin bana emanet ettiği bayrağı, yapım şirketini en iyi şekilde hak ettiği yere taşıyacağım.


BEYAZ GAZETE.COM