8 ay eve girmesi yasak

Adı, Ajda Pekkan'la aşk dedikodularına karışan Bülent Çavuşoğlu'na, eşi boşanma davası açtı

Adı Ajda Pekkan ile aşk dedikodularına karışan fakat bu dedikoduları yalanlayan KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu ile beş yıllık eşi Tuğçe Çavuşoğlu'nun evliliği bitiyor..

Tuğçe Hanım, Gülben Ergen ve İvana Sert'in de avukatlığını üstlenen Kezban Hatemi'ye vekalet verip eşine boşanma davası açmış.

Eylül 2006'da evlenip Kasım 2008'de oğulları Efe Paşa'yı kucaklarına alan Çavuşoğlu çiftinin evliliği, ilk kez Mart 2010'da sekteye uğramıştı. O dönemde de, arada bir üçüncü şahıs olduğu için zor deniyordu ama çift evliliğini kurtarmayı başarmıştı.
Ancak görünen o ki, ikinci sarsıntıyı atlatamamışlar.

SEKİZ AY EVİNE YAKLAŞAMAYACAK

Bütün bir yazı oğlu Efe Paşa ile Göcek Safir Evleri'ndeki villalarında geçiren Tuğçe Çavuşoğlu, geçen hafta sonu İstanbul'a dönmüş. Ancak öğrendim ki Bülent Bey, eşi ve oğlunu Ritz Carlton Residences'in 30'uncu katındaki dairelerine almamış. Oğluyla kapıda kalan ve sinirden küplere binen Tuğçe Hanım, anında Kezban Hatemi'nin kapısını çalmış. Hatemi de, ilk iş olarak eşi ve oğlunu eve almayan Bülent Çavuşoğlu'na boşanma davası açıp mahkemeden sekiz ay evden uzaklaştırma cezası çıkarttırmış. Bakalım Tuğçe Hanım, eşinden kaç para boşanma tazminatı isteyecek ve istediğini alabilecek mi.