Cheryl Cole bir askerden çok etkilendiğini açıkladı

Cheryl Cole bu ayın başında Afganistan'a yaptığı ziyaretinde “şirin” bir askerden o kadar etkilenmiş ki askerin numarasını almış ve onu aramayı planlıyormuş.

'Girls Aloud' yıldızı geçen hafta bu savaş bölgesine giderek, ülkenin tehlikeli bölgesi Helmand Province’e gönderilen İngiliz askerlerini ziyaret etmişti.

Seyahati sırasında, Cole erkeklere va bayanlara yemek dağıttı, bir eğitim egzersizi sırasında silah tuttu, ve ülkede yer alan birliklerle buluşarak zaman geçirdi.

Şarkıcı daha sonra bunun “inanılmaz bir tecrübe” olduğunu söyledi ve tanıştığı birkaç asker ile Twitter.com üzerinden irtibat kurduğunu belirtti.

Geçen sene futbol yıldızı Ashley Cole’dan boşanan Cole, seyahatinin dördüncü gününde bir onbaşıdan çok etkilenmiş.

İngiltere’nin Daily Mirror gazetesine şöyle konuştu, “Gittiğim için ne kadar memnun olduğumu anlatamam. Gerçekten büyük bir ayrıcalıktı. Askerler cesur olmalarının yanında, birkaçı da çok tatlıydı. Hatta bir tanesinin telefon numarasını aldım... Her ne kadar benimle konuşmasının büyük bir cesaret olduğunu bilsem de. Onu bu hafta aramayı düşünüyorum ve neler olduğunu göreceğiz. Eminim benim aramamı beklemiyor ama işte bu yüzden çok eğlenceli olacak.”

Cheryl Cole bir askerden çok etkilendiğini açıkladı