Kenan Doğulu'nun meleği ortaya çıktı

Uzun süren bayram tatilini her güne bir konser koyarak adeta şölene çeviren ve Türkiye'nin en güçlü starlarını bu tatilde de sevenleriyle buluşturan Kıbrıs'taki Cratos Premium Hotel, Kenan Doğulu konseri ile bayramın 3. gününe damgasını vurdu.

Ünlü popçu, uzun süre hafızalardan silinmeyecek sahne performansı ile bayramın son gecesine nokta koydu.

BENİM ŞANS MELEĞİM ARYA

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, yeni albüm müjdesi verdi. Aralık ya da Ocak ayında çıkaracağı yeni albümünde yine kıpır kıpır parçaların hayranlarını beklediğini ileten sanatçı, yeni çıkan albümlerde düetlerin son günlerde çok moda olduğunu ancak kendisinin düete sıcak bakmadığını söyledi. Sanatçının bu yaza özel olarak bestelediği ?Şans Meleğim? parçasındaki meleğin kim olduğu sorusuna ise, ?Benim şans meleğim yeğenim Arya? diye cevap verdi. Doğduğu günden bu yana devamlı güldüğünü söyleyen ünlü popçu, yeğeninden bir an bile ayrılmak istemediğini dile getirdi.

EL ÖPENLERİM ARTTIKÇA YAŞIMIN İLERLEDİĞİNİ FARK EDİYORUM

Bayramlarda eskiden kendisinin el öptüğünü ancak şimdilerde kendi elinin öpüldüğünü anlatan Doğulu, "El öpenlerim arttıkça yaşımın ilerlediğini fark ediyorum" dedi. Bayramla ilgili en çok hatırladığı anısının, Zeki Müren'in bir konserinde babasını sahnede elektrik çarpması olduğunu söyleyen Doğulu, "o bayram gününü asla unutmuyorum" dedi.

İZLEYENLER EĞLENCEYE DOYAMADI

Röportajı sonrası sahne alan Kenan Doğulu, Port Cratos'u adeta yıktı geçti. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Doğulu, unutulmaz bir performansa imza attı. Kenan Doğulu konserine yeni single'ı 'Şans Meleğim' ile başladı. Sahne enerjisi ile izleyenleri kendine hayran bırakan Kenan Doğulu, albümlerinin en sevilen parçalarını izleyenleri için seslendirdi. Sempatik tavırları ve bitmek bilmeyen enerjisi ile izleyenleri bir dakika olsun yerinde oturtmayan sanatçı, yaptığı esprilerle de geceye damgasını vurdu. İzleyenler tarafından sahneye atılan peçeteler için basın mensuplarına "Sahne kirli çekmeyin, Pazartesileri temizlemeye kadın geliyor." diyerek herkesi güldürdü. Söylediği parçalar kadar sanatçının gitar soloları da beğeni topladı. Dans ederken hızını alamayan Doğulu, ayağı takılınca bir ara gitaristinin fişini çekti. Doğulu, Sibel Can'ın son albümünde yer alan bestesi 'Hançer'i vokalisti ile beraber seslendirdi. Sahnede dans eden Doğulu Port Cratos'u dolduran 1500 kişiyi de kendisi ile beraber dans ettirdi. Ünlü popçu bir ara, kendisini izlemeye gelen Soner Sarıkabadayı'yı sahneye davet etti. Güçlü yorumcu ve besteci, sahnede 2 parçasını seslendirdi. Sarıkabadayı için seyirciler tarafından yapılan tezahüratlar üzerine, "Adam eğlenmeye gelmiş, bırakın eğlensin." diyen Doğulu, performansı ile izleyenleri adeta mest etti. Doğulu, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir eğlenceye imza attı.