Uzaylı türkücü Özcan Deniz'e sitem etti

Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu, Özcan Deniz'e sitem etti. Özcan Deniz'in çok vefasız olduğunu söyleyen Topaloğlu, "Vefa konusunda sıraya bile giremez. Kardeşim rahmetli olalı bir gün arayıpta hal hatır sormadı" dedi.

Star tv erkanlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programının bugünkü bölümüne konuk olan uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu, sahibi olduğu müzik şirketi Prestij yıllarını anlattı.

Alişan ve Özcan Deniz'e göre Mahsun Kırmızıgül'ün daha vefalı olduğunu söyleyen Topaloğlu, "Alişan ikinci sıraya girer yine ama Özcan sıraya bile girmez, çok vefasız. Kardeşim rahmetli olalı bir gün arayıpta hal hatır sormadı" dedi.

"O biliyor ki, o şiirketin sahibi Mustafa Topaloğlu'ydu ve Mustafa Topaloğlu hiç bir zaman onlara patronluk yapmadı" diyen uzaylı türkücü, "Özcan'ın kendi ailesine karşı da vefasızlık yaptığını gördüm. Bir ara babasına karşıda vefasızlık yaptı, sorunlar yaşadı" şeklinde konuştu.

Uzaylı türkücü Özcan Deniz'e sitem etti

Özcan Deniz'in hiç eleştirilmediğini söyleyen Topaloğlu, "Eleştiriler bazen gerekli çünkü insan kendisine bir yol haritası çizer. Şöhretsin aferim çok iyi yapmışsın dediğin zaman onu daha bozuk bir yola iteriz. Eleştireceksiniz, haddini bildirmek onu doğruya almaktır onu seviyorsan. Hiç kimse bir şey söylemezse, ben doğru yapıyorum diye düşünür. Yanlışların içinde kendini doğru gören bir anlayış olur. Ama severim kendisini eleştiri ayrı, sevgi ayrı" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE