Mustafa Ceceli'den 3 çocuk istedi

Mustafa Ceceli'ye Bolu Belediye Başkanı'ndan şaşırtan istek

Bolu Belediye Başkanı AK Parti'li Alaaddin Yılmaz, Uluslararası Beyaz Et Festivali'nde konser veren ve 10 gün sonra baba olacak Mustafa Ceceli'ye sahnede beşik hediye ederek 3 çocuk isteğinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanlığı ile beyaz et üreticisi firmaların desteğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Beyaz Et Festivali'nin ikinci gününe mankenler Tuğba Özay, Ebru Güzel ve sunucu Mert Öğün de katıldı.

Derin dekolteli mini bir elbiseyle etkinliklerin düzenlendiği Anıtpark'a gelen Tuğba Özay, sahneye çıkarak şarkı söyledi. Özay, ilk şarkısını seslendirdikten sonra ses sistemini beğenmedi.

Özay, "Ben bu ses sistemiyle devam etmem" diyerek ilk şarkının ardından konserini kesti. Tuğba Özay, hayranlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra kalacağı otele gitti.

Festivalde sahneye çıkan Mustafa Ceceli, söylediği hareketli şarkılarla hayranlarını coştururken duygusal parçalarıyla da hüzünlendirdi. Ceceli, şarkılarını Hükümet Meydanı'nı dolduran yaklaşık 15 bin kişi ile birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Ceceli, seslendirdiği şarkılarla hayranlarını mest etti. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, konserin sonunda Mustafa Ceceli'ye sahnede tahta beşik hediye etti.

Mustafa Ceceli'den 3 çocuk istedi

Beşiği görünce çok şaşıran Ceceli, 10 gün sonra baba olacağını söyledi. Başkan Yılmaz, Mustafa Ceceli'den 3 çocuk yapması isteğinde bulundu. Çocuğuna ne isim verileceğinin sorulması üzerine Ceceli, "Henüz ne isim vereceğimize karar vermedik" dedi.

Mustafa Ceceli'nin ardından sahneye çıkan Bengü ise hareketli şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu. Bengü'yü dinlemek isteyen hayranları, konser alanının yanındaki banka ATM'lerinin ve binaların üzerine çıktı.

Hayranları, Bengü'nün seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenirken, sahnedeki dansçılarının seksi şovları ilgiyle izlendi.

sondakika.com