'Türkçeyi yaladın yuttun da kürtçe mi kaldı'

Son günlerde Hülya Avşar'ı kendine hedef alan müzik yapımcısı Erol Köse, Hülya Avşar'ın Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yapmasını eleştirdi.

Son günlerde Hülya Avşar'ı kendine hedef alan müzik yapımcısı Erol Köse, Hülya Avşar'ın Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yapmasını twitter'da eleştirdi.

Köse, önce "Kürt şarkıcı Aynur'u yuhalayanlar Hülya Avşar'a ne diyecek bakalım" diye sordu. Sonra "Hülya Avşar single'ı 300 adet satıp 350 bin takipçisinden sadece 512'si klibini izleyince bunalıma girip eski PKK yandaşıyla kürtçe düet yapıyor" ifadelerini kullanan Köse yine Avşar kızını çok kızdıracak.

"Her renk bitti de fıstık yeşili mi kaldı hesabı " diyen Köse, Hülya Avşar'ın bir içecek firmasının rol aldığı reklama işaret ederek "Avşar, sen Türkçeyi yaladın yuttun da kürtçe mi kaldı. Herkez demekten vazgeç" diye konuştu.

Köse twittlerine şöyle devam etti:

"Sanat evrenseldir. Kürtçe alt etnik dillerimizdendir ki, ben de doğu kökenliyim. Ancak Hülya'nın ki asla samimi değil. Sadece araç olarak görüyor. Amacı da tam da şu an benim yaptığım gibi tepki almak. Bak Hülya kırmadım seni ayarı verdim işte ama nafile."

BEYAZ GAZETE



'Türkçeyi yaladın yuttun da kürtçe mi kaldı'

'Türkçeyi yaladın yuttun da kürtçe mi kaldı'