Mustafa Ceceli Kosovalıları Mest Etti

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Mustafa Ceceli, Kosova`nın tarihi şehirlerden Prizren`de binlerce hayranı ile buluştu.

Prizren`in ünlü Şadırvan meydanında konser veren Mustafa Ceceli seslendirdiği şarkılarıyla Kosovalıları mest etti. 3 aydan sonra yağan kısa süreli sağanak yağmura rağmen, Ceceli sevdalıları bir an olsun meydandan ayrılmadı. Sevenlerinin çığlık ve alkışlarıyla sahneye çıkan Mustafa Ceceli, Şadırvan meydanını dolduran 10 bin kadar hayranıyla birlikte şarkı söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, sanatçı Mustafa Ceceli`nin şarkılarına eşlik eden izleyenler, unutulmaz bir gece yaşadı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarını coşturan Ceceli, sahnedeki performansı ve sempatik tavırlarıyla, konsere gelenlerin büyük beğenisini kazandı. Repertuvarında albüm şarkıları ile sevilen klasik parçalara yer veren ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, Kosova`da bu kadar hayranının olduğuna ve şarkılarının tümümün bilindiğine şahit olması, sahnede performansına güç kazandırdı. Konseri izlemek için Kosova`nın birçok şehrinden gelen izleyicilere Mustafa Ceceli en güzel parçalarıyla adeta müzik ziyafeti verdi.

Mustafa Ceceli`nin konserini Kosova Kamu Yönetim Bakanı Mahir Yağcılar, Türkiye`nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan, TİKA Kosova Temsilcisi Adem Urfa, Yunus Emre Türk Kültür Merkezleri yetkilileri ve diğer davetliler de izledi.

Sanatçı Mustafa Ceceli Prizren`deki konserini, Prizren ve Priştine`de geçtiğimiz ayın sonlarında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından açılışları yapılan Yunus Emre Türk Kültür Merkezleri`nin katkılarıyla gerçekleştirdi. Konser öncesinde Prizren Yunus Emre Türk Kültür Merkezi`nde basın toplantısı düzenleyen Ceceli, şarkılarındaki ana mesajın aşk, birleşme, kavuşma olduğunu, Kosovalılara da konserinde bu mesajı vereceğini belirtti. Prizren Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Mustafa Altuğ da,Ceceli`nin şarkılarının Kosova`da çok sevildiğini kaydetti.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.