Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı. İkinci çocuğunu dünyaya getirirken çok zorlandığını belirten Salkım, "Rahimimde 10 santimlik miyon vardı. Doğumum iki saat sürdü, çok kan kaybettim. Zaten Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım" dedi.

Star tv ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programının bugünkü konuğu ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'dı. Salkım çok özel açıklamalar yaptığı programda hüngür hüngür ağladı.

Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım

41 yaşında ikinci çocuğu Ada'yı epidural sezeryan ile doğurmak zorunda kaldığını belirten Salkım, "Rahimimde 10 santimlik miyon vardı, çok büyümüştü. O da bebeğin doğum kanalına girmesini engelliyordu, tam bebeğin başının olduğu yerdeydi. Böyle olduğu zaman doktorlar normal doğum yaptırmıyorlar. Biraz doğumumda zor geçti, iki saat sürdü, çok kan kaybettim. Zaten Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım" diye konuştu.

"Gizem'den sonra çocuk istememiştim" diyen Yeşim Salkım, "Eşim Hakan'ı çok seviyorum. Onun baba olmaya layık bir adam olduğunu düşündüm. Allah'ta öyle düşünmüş ki, bunu verdi bize" dedi.

Kızı Gizem'i Amerika'ya uğurlarken çok zor ayrıldığını söyleyen Salkım, Yalın'ın "Anlat Güzel Mi Oralar" şarkısının kendisini çok ağlattığını ifade etti. "Ben o şarkıyı her duyduğumda ağlıyorum, sakın çalmayın çünkü onda çok duygusallaşıyorum" diye konuşan Salkım birden o şarkıyı duydu ve ekranda da kızıyla olan fotoğraflarını gördü. Yeşim Salkım göz yaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

BEYAZ GAZETE