'Selma Hanım, Ali Taran'dan Hülya Avşar yüzünden boşanmış'

Oya Germen, programında kızı Ayşe Özyılmazel'i savundu. Germen, "Ali Taran ile Selma Hanım Hülya Avşar yüzünden boşanmış. Onlar ayrıldıktan sonra Ali'yle Ayşe'nin ilişkisi başladı" dedi.

Oya Germen TNT ekranlarında yayınlanan Canlı Hayat programında kızı Ayşe Özyılmazel'in Ali Taran evlenmesiyle ilgili çok güzel açıklamalar yaptı.

Bir anne olarak olarak kanıma dokunan şeyler olduğunu ifade eden Germen, "Ben genel olarak medyada konuşan biri olmadım. Ben ayrıldığım zaman da bir tek kelime konuşmadım. Kendimi herşeyin dışında tutarım. Tabiki burada da kendimi olayın dışında tuttum. Ama sanki Ayşe Selma Hanım ile Ali Taran evliyken devreye gitmiş, sanki bu yüzden onlar ayrılmışlar. Bir anne olarak o kadar ağladım ve üzüldüm ki, çünkü olay böyle değil" diye konuştu.

'Selma Hanım, Ali Taran'dan Hülya Avşar yüzünden boşanmış'

Selma Hanım ile Ali ayrıldıktan sonra Ayşe'yle ilişkisinin başladığını söyleyen Oya Germen, "İlk ayrılma kararı da Selma Hanım'dan geliyor, boşanma kararı da Selma Hanım'dan geliyor. İstediği bütün şartlar da yerine getiriliyor, onlar ayrılıyor. Şimdi burada kafaları kurcalayan ne çabuk evlendiler. Ben de Neco'yla 18 gün içinden evlendim desem, onlar 35 gün içinde evlendiler. Tabi ki bu kadar çabuk evlenmek kafaları karıştırdı" ifadelerini kullandı.

"Ali'nin bundan önceki hayatıyla Ayşe'nin ne alakası var ki" diyen Germen'in, "Ali Taran ile Selma Hanım Hülya Avşar olayı nedeniyle ayrıldılar" sözleri yine Avşar kızını çok kızdıracağa benziyor. BEYAZ GAZETE