Dedikodulara cevap geldi

Christina Aguilera 'The Voice' programının yeni sezonundan kovulmamış.

Çıkan dedikodulara göre şarkıcıya yakın bir kaynak şöyle konuşmuştu: "Yarışmacılarla vakit geçirmiyor. Katılım göstermiyor. Setteki zamanını erkek arkadaşıyla vakit geçirerek harcıyor."

Fakat NBC idari başkan yardımcıları Paul Telegdy aracılığıyla hemen bir açıklama gönderdi ve dedikoduları reddetti: "Bu dedikoduda gerçeklik payı yok."

"The Voice" yarışması ilk defa NBC'de Nisan ayında yayınlandı ve çok çabuk zamanda büyük başarılar kazandı. Yarışmanın ikinci sezonunda da ilk sezonundaki jüri üyeleri Christina Aguilera, Adam Levine, Cee-lo Green ve Blake Shelton da tekrar yer alacak.

30 yaşındaki pop yıldızı Christina New York'ta doğdu ve şarkıcılık kariyerine Justin Timberlake, Britney Spears ve Ryan Gosling gibi yıldızlarla beraber 'The Mickey Mouse Club'da şarkı söyleyerek
başladı.

Daha sonra 1999 yılında ilk albümünü çıkardı, ardından dörbaşarılı albüme imza attı, dört tane Grammy ödülü ve Hollywood'da 'Şöhret Yolu'nda bir yıldız kazandı. Dünya çapında 50 milyon albüm satan Aguilera, aynı zamanda geçtiğimiz sene Cher'le birlikte 'Burlesque' isimli müzikalde yer aldı ve 'Altın Küre' Ödüllerinde 'En İyi Şarkı' kategorisinde aday oldu.